ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Και βίασε και χτύπησε την 22χρονη ο κρατούμενος που της έστησε ενέδρα σε παραλία

Χαλκιδική: Και βίασε και χτύπησε την 22χρονη ο κρατούμενος που της έστησε ενέδρα σε παραλία
Χαλλκιδική: Η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιωσε τον βιασμό της κοπέλας από τον κρατούμενο που ήταν σε άδεια

Χαλλκιδική: Η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιωσε τον βιασμό της κοπέλας από τον κρατούμενο που ήταν σε άδεια

Στο πρόσωπο και στα πόδια φέρεται να τραυμάτισε ο 56χρονος κρατούμενος στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας την 22χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία επιβεβαιώθηκαν τα όσα καταγγέλλει η κοπέλα για τον βιασμό της σε απομονωμένη παραλία στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας makthes.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση φαίνεται ότι ο 56χρονος κατάδικος, ο οποίος ήταν σε άδεια από τις φυλακές, τραυμάτισε την κοπέλα σε σημεία του σώματός της. Συγκεκριμένα, η κοπέλα είχε εκδορές στα πόδια της, εκχυμώσεις στο πρόσωπο και τραυματισμένα χείλη.

«Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια από την ιατροδικαστική εξέταση. Την χτύπησε και την βίασε. Έχει χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια» είπε η μητέρα του θύματος βιασμού ευχαριστώντας τις αρχές για την γρήγορη ανταπόκρισή τους: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας που έδρασαν γρήγορα για να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες αλλά και που συνέλαβαν τόσο γρήγορα τον δράστη»

Κατά την διάρκεια της εξέτασης λήφθηκαν δείγματα DNA από τα νύχια της κοπέλας και άλλα σημεία του σώματός της, ώστε να σταλούν σε ειδικά εργαστήρια στην Αθήνα για τις απαραίτητες αναλύσεις.

Εντωμεταξύ στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου οδηγήθηκε ο 56χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό ερημική παραλία στην περιοχή Σάνη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για βιασμό σε βάρος του και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να πάρει προθεσμία.

Από την πλευρά ο συλληφθείς για τον βιασμό αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ δέχτηκε να δώσει δείγμα DNA.

Σχετικές ειδήσεις