ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία γυμναστή: Νέες αποκαλύψεις που «καίνε» για το κύκλωμα εκβιασμού και μαστροπείας

Αυτοκτονία γυμναστή: Νέες αποκαλύψεις που «καίνε» για το κύκλωμα εκβιασμού και μαστροπείας
Μακρύς ο «δρόμος» για τη διαλεύκανση της μυστηριώδους υπόθεσης
INTIME NEWS

Ο Νίκος Διαλυνάς, νομικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα στην υπόθεση βιασμού, μιλά για νέο πακέτο στοιχείων που έχει στην κατοχή του και θα παραδώσει στις αρχές

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την αυτοκτονία του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη και για τα όσα ανέφερε σε αναρτήσεις του σχετικά με κυκλώματα εκβιασμού. Μάλιστα, συνδέει αυτά τα κυκλώματα εκβιασμού με την υπόθεση καταγγελλόμενου βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Ο νομικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα για την υπόθεση βιασμού, Νίκος Διαλυνάς, μίλησε για καταγγελίες που είχε κάνει ο ίδιος για όλα όσα ανέφερε ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε. Μάλιστα όπως ανέφερε ήρθε η στιγμή να δώσει και ένα δεύτερο πακέτο με αποκαλυπτικές ηλεκτρονικές πληροφορίες.

«Δένει το γλυκό»

«Επιβεβαιώνεται η αναφορά μου στον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών σχετικά με τα κυκλώματα. Επιβεβαιώνεται και ως προς τις γυναίκες που έρχονται από Βουλγαρία, Κύπρο κτλ και αναφορικά με τα ανήλικα κοριτσάκια που «προσφέρονται» σε μεγαλοσχήμονες και επιχειρηματίες. Αρχίζει να δένει το γλυκό. Η δικιά μου καταγγελία βρίσκεται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εδώ και αρκετούς μήνες. Επειδή εξαντλείται η υπομονή μου μετά και από αυτό τον θάνατο, νομίζω ότι έρχεται η ώρα να δώσω και το δεύτερο πακέτο ηλεκτρονικών πληροφοριών που μου έχει έρθει και είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικό» είπε μιλώντας στο OPEN.

«Έχω συγκεκριμένες πληροφορίες για συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα. Φτάνει πια» συνέχισε. «Αυτή η αυτοκτονία θα μπορούσε να είχε αποτραπεί αν είχαν προχωρήσει οι έρευνες για το πακέτο πληροφοριών που παρέδωσα στις Αρχές» επισήμανε.

Διαφορετικά τα στοιχεία για τη 17χρονη από αυτά που αναφέρει ο αυτόχειρας
Αναφερόμενος σε πιθανή εμπλοκή της γυναίκας-αράχνης με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη ο κ. Διαλυνάς ανέφερε: «Την κυρία με την οποία φέρεται ότι είχε σχέση δεν την γνωρίζω, ούτε τον ίδιο. Από όσο μπορώ να γνωρίζω η 17χρονη είναι αυτή που έφυγε από το πάρτι, είχε προσκληθεί από τη Γεωργία Μπίκα, δεν προέκυψε ότι αυτή την προσκάλεσε, ούτε ότι η μητέρα της ήταν αυτή που την προηγούμενη μέρα δασκάλεψε την κοπέλα να πάει στο πάρτι. Συμμετοχή της ανήλικης στο πάρτι και σε προσέλκυση επιχειρηματικών δεν αποδεικνύεται, όπως αναφέρει και η εισαγγελέας της υπόθεσης που θεωρεί ότι η υπόθεση πρέπει να μπει στο αρχείο».

Και κατέληξε: «Ανήλικες κοπέλες οι οποίες σύμφωνα με ηλεκτρονικές καταγγελίες αλιεύονται σε συγκεκριμένα στέκια και με συγκεκριμένους τρόπους. Υπάρχει μία αντίφαση: η δική μου καταγγελία διαβιβάστηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ μέσα καταγγέλλονται σωρεία αδικημάτων και κατονομάζονται πρόσωπα. Στην περίπτωση της αυτοκτονίας διαβιβάστηκε στο Ανθρωποκτονιών. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και πρέπει να διερευνηθούν».

Μακρύς ο δρόμος

Λόγω του περιεχομένου της ανάρτησης του γυμναστή, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, ο δρόμος μέχρι τη λύση του μυστηρίου είναι μακρύς. Κι αυτό, διότι οι αρχές πέρα από την τελευταία του ανάρτηση και το e-mail, έχουν σκοπό να ελέγξουν τα κινητά τηλέφωνα του 50χρονου γυμναστή, τις κλήσεις και τα μηνύματα που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα, όπως και τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές, προκειμένου να συλλεχθούν όσο γίνεται περισσότερα στοιχεία που ίσως να οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα έχουν οι καταθέσεις που θα κληθούν να δώσουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του γυμναστή, όπως η οικογένεια του, στενοί φίλοι, αλλά και οι άνθρωποι που κατονόμασε ο ίδιος στην ανάρτηση του και, όπως ο ίδιος ανέφερε, τον έφεραν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σχετικές ειδήσεις