ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Αίγινα: Η Μαρία Μπονίκου πάλεψε για τη ζωή της – Ο γιος της την χτύπησε πρώτα με βάζο

Δολοφονία στην Αίγινα: Η Μαρία Μπονίκου πάλεψε για τη ζωή της – Ο γιος της την χτύπησε πρώτα με βάζο
Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου στην Αίγινα από τον γιο της προκαλούν ανατριχίλα
Glomex

Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου στην Αίγινα από τον γιο της προκαλούν ανατριχίλα

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου από τον ίδιο της τον γιο στην Αίγινα με τον 46χρονο να ομολογεί στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη μητέρα του επειδή «δεν με άφηνε να βγαίνω έξω, δεν με άφηνε να μιλάω».

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί από τη σκηνή της άγριας δολοφονίας της 73χρονης ηθοποιού η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος είναι ότι η Μαρία Μπονίκου πάλεψε για ζωή της καθώς εντοπίστηκε με σκισμένα ρούχα.

Ο 46χρονος είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την Espressο, ότι πρώτα χτύπησε τη μητέρα του με βάζο και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του κορμιού της με τα δύο μαχαίρια που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.

Δολοφονία στην Αίγινα: Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε αφού πρώτα ο 46χρονος δράστης εντοπίστηκε εκτός εαυτού το βράδυ της Παρασκευής να φωνάζει δυνατά και να είναι σε έξαλλη κατάσταση με συγγενείς του να ενημερώνονται για το περιστατικό και να προσπαθούν να ενημερώσουν τη μητέρα του.

Όταν, όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, συγγενής της ηθοποιού, αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει, γιατί δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα και γιατί δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Τότε ήταν που βρήκε την άτυχη 73χρονη μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η ηθοποιός ήταν ήδη νεκρή. Έφερε δύο τραύματα στο λαιμό, ενώ το κεφάλι της ήταν τυλιγμένο με μία σακούλα. Έντρομη η συγγενής της ειδοποίησε την Αστυνομία άνδρες της οποίας βρήκαν τα δύο διαφορετικά μαχαίρια με τα οποία ο 46χρονος δολοφόνησε την 73χρονη μητέρα του.

Ο 46χρονος γιος της Μαρίας Μπονίκου αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ με εντολή Εισαγγελέα υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο 46χρονος δράστης ζούσε στο σπίτι στο οποίο έγινε η δολοφονία στην Αίγινα με τη μητέρα του τα τελευταία 7 χρόνια. Είχε σπουδάσει στη φιλοσοφική δεν εργαζόταν και η συμπεριφορά του είχε προβληματίσει κάποιες φορές το συγγενικό τους περιβάλλον.

Κατά πληροφορίες η απολογία του 46χρονου δράστη για τη δολοφονία της μητέρας του, της ηθοποίου Μαρίας Μπονίκου, στην Αίγινα αναμένεται την Τετάρτη.

Σχετικές ειδήσεις