ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Μπονίκου: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού ο γιος της που τη σκότωσε

Μαρία Μπονίκου: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού ο γιος της που τη σκότωσε
Ο δράστης συνελήφθη στις 4 Ιουνίου 2022 για τη δολοφονία της μητέρας του και έχει ομολογήσει την πράξη του
Intime News

Μαρία Μπονίκου: Ο 46χρονος είχε ομολογήσει το έγκλημα

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 46χρονος γιος της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, ο οποίος τη δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους στην Αίγινα. Σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές, ο 46χρονος αναμένεται να οδηγηθεί και να κρατηθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού.

Χθες, η μεταγωγή του κρατούμενου γιου της ηθοποιού στα δικαστήρια Πειραιά ακυρώθηκε λόγω ενός τραυματισμού του στο κεφάλι και μεταφοράς του στο νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται, ότι ο δράστης συνελήφθη στις 4 Ιουνίου 2022 για τη δολοφονία της μητέρας του και έχει ομολογήσει την πράξη του.

Δολοφονία στην Αίγινα: Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε αφού πρώτα ο 46χρονος δράστης εντοπίστηκε εκτός εαυτού το βράδυ της Παρασκευής να φωνάζει δυνατά και να είναι σε έξαλλη κατάσταση με συγγενείς του να ενημερώνονται για το περιστατικό και να προσπαθούν να ενημερώσουν τη μητέρα του.

Όταν, όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, συγγενής της ηθοποιού, αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει, γιατί δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα και γιατί δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Τότε ήταν που βρήκε την άτυχη 73χρονη μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η ηθοποιός ήταν ήδη νεκρή. Έφερε δύο τραύματα στο λαιμό, ενώ το κεφάλι της ήταν τυλιγμένο με μία σακούλα. Έντρομη η συγγενής της ειδοποίησε την Αστυνομία άνδρες της οποίας βρήκαν τα δύο διαφορετικά μαχαίρια με τα οποία ο 46χρονος δολοφόνησε την 73χρονη μητέρα του.

Ο 46χρονος γιος της Μαρίας Μπονίκου αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ με εντολή Εισαγγελέα υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση. Όπως έχει γίνει γνωστό ο 46χρονος δράστης ζούσε στο σπίτι στο οποίο έγινε η δολοφονία στην Αίγινα με τη μητέρα του τα τελευταία 7 χρόνια. Είχε σπουδάσει στη φιλοσοφική δεν εργαζόταν και η συμπεριφορά του είχε προβληματίσει κάποιες φορές το συγγενικό τους περιβάλλον.

Σχετικές ειδήσεις