ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το πέτρινο σαλέ του με τη μαγευτική θέα στον Παρνασσό

Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το πέτρινο σαλέ του με τη μαγευτική θέα στον Παρνασσό
Το πέτρινο σαλέ του Γιώργου Τράγκα στον Παρνασσό
Alpha Tv

Άδειο και εγκαταλελειμμένο σε θέα που κλέβει τις εντυπώσεις, το πέτρινο σαλέ του Γιώργου Τράγκα στον Παρνασσό

Μετά τις αποκαλύψεις για την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα, ένα ακόμα ακίνητο του δημοσιογράφου δεσμεύτηκε από την αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Πρόκειται για πέτρινο σαλέ 220τμ στον Επτάλοφο Παρνασσού, το οποίο είναι άδειο και εγκαταλελειμμένο σε θέα που κλέβει τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLive, το ακίνητο ανήκει κατά κύριο λόγο στην Μαρία Κάρρα και σύμφωνα με το πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος δεν μπορεί να μεταβιβαστεί, με κανέναν τρόπο. Υπενθυμίζεται ωστόσο πως η σύζυγος του δημοσιογράφου βρίσκεται στο εξωτερικό.

H σύζυγος του εκδότη Μαρία Καρρά βρίσκεται εκτός Ελλάδος σε μια χώρα του εξωτερικού.

Μέσα από το ρεπορτάζ φαίνεται το άδειο σπίτι με εικόνες εγκατάλειψης και καταστροφής να είναι εμφανείς. Οι πόρτες είναι σαπισμένες και το εσωτερικό έχει χάσει την παλιά του αίγλη. Ο Γιώργος Τράγκας όταν άφησε το σπίτι πήρε μαζί του όλα τα έπιπλα καθώς σύμφωνα

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποχωρήσει από το σπίτι παίρνοντας όλα τα έπιπλα, καθώς σύμφωνα με τους γείτονες ο δημοσιογράφος χρωστούσε πολλά χρήματα στους ντόπιους που βοήθησαν στην ανακαίνισή του.