ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Απειλεί με βεντέτα η οικογένεια του 22χρονου - «Θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου»

Ρέθυμνο: Απειλεί με βεντέτα η οικογένεια του 22χρονου - «Θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου»
Απειλές για βεντέτα από την οικογένεια του 22χρονου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Έντονη οργή για τον θάνατο του 22χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Ξεσπούν η μητέρα και ο αδερφός του 22χρονου και απειλούν με βεντέτα

Πόνος και οργή είναι τα αισθήματα που κυριαρχούν στην οικογένεια του 22χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε την Κυριακή (12/6) στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Ο αδερφός και η μητέρα του θύματος ξεσπούν στις τηλεοπτικές κάμερες, με τον πρώτο μάλιστα να απειλεί με βεντέτα καθώς από τα 10 σπίτια του χωριού, το φονικό αυτό έκλεισε τα πέντε. «Σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα… Χάνω τα πάντα… Μ’ άφησε μόνο μου με πέντε μωρά» ξεσπάει. «Δέκα χρόνια τους παλεύω. Θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου…» λέει στην κάμερα του MEGA ο πληγωμένος και θυμωμένος αδερφός του θύματος και συνεχίζει τονίζοντας «Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο. Δεν μπορώ να καταλάβω. Προσπαθώ. Δεν μπορώ να καταλάβω».

Τέλος ξεσπάει στην κάμερα και λέει: «Δεν ξαναξημερώνει καλή μέρα για μένα[…] Θα έρθουν στο χωριό και; Τι θα πούμε; Καλημέρα; Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα»

Η οικογένεια του θύματος είναι εξοργισμένη. Εκτοξεύουν απειλές και απαιτούν από τους συγγενείς του 44χρονου να φύγουν από το Αργουλιό. Η μητέρα του 22χρονου άνδρα ξεσπάει στην κάμερα του ΑΝΤ1 «Να φύγουν από εδώ γιατί θα έχουμε κι άλλα. Πριν από 9 χρόνια είχαν πυροβολήσει τον μεγάλο μου γιο αλλά την γλίτωσε και τώρα με 3 σφαίρες τον στείλανε στον τάφο».