Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε μέλος του διαμελισμένου πτώματος

Newsbomb

Νέο μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Ψαράς εντόπισε μέλος του διαμελισμένου πτώματος που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Mία ημέρα μετά τη λύση του μυστηρίου με την ακέφαλη σορό στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε ένα νέο μέλος του σώματος του νεκρού 24χρονου. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται να εντοπίστηκε το πόδι του ακέφαλου πτώματος στο Καλοχώρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thesstoday.gr, την Πέμπτη θα γίνει η εξέταση στο εργαστήριο από την αρμόδια ιατροδικαστή για να επιβεβαιωθεί αν όντως αντιστοιχεί το μέλος στο πτώμα του 24χρονου από το Πακιστάν.

Να σημειωθεί ότι το μακάβριο εύρημα εντόπισε ψαράς της περιοχής.

Ταυτοποιήθηκε η ακέφαλη σορός

Υπενθυμίζεται ότι χθές έγινε γνωστό ότι η ακρωτηριασμένη σορός που εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλοχωρίου και Χαλάστρας, στη Θεσσαλονίκη ανήκει σε 24χρονο από το Πακιστάν.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα, η ταυτοποίηση επιτεύχθηκε μετά τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και έρευνας από την αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στο τμήμα της σορού που απέμεινε για εξέταση (έλειπαν το κεφάλι και τα κάτω άκρα), δεν προέκυψαν ίχνη από προθανάτιες κακώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός εντοπίστηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής από έναν ψαρά.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Αναφορικά με τον εντοπισμό σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων και σε προχωρημένη σήψη στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης την 19/06/22, γνωρίζεται ότι, μετά τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και έρευνας από αρμόδια Υπηρεσία ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκε η εν λόγω σορός. Πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 24 ετών».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved