ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θα γίνει ντοκιμαντέρ η υπόθεση των τριών κοριτσιών από αμερικανική παραγωγή

Πάτρα: Θα γίνει ντοκιμαντέρ η υπόθεση των τριών κοριτσιών από αμερικανική παραγωγή
Θα γίνει ντοκιμαντέρ το τριπλό έγκλημα στην Πάτρα
GLOMEX

Το τριπλό έγκλημα των μικρών κοριτσιών στην Πάτρα θα γίνει ντοκιμαντέρ από εταιρεία αμερικάνικης παραγωγής

Η δημοσιότητα που επιδίωκαν μονίμως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ήρθε αλλά όχι με πρωταγωνιστές τους ίδιους, καθώς το στυγνό έγκλημα με τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα ενδέχεται να γίνει ντοκιμαντέρ.

Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, ο οποίος μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αποκάλυψε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις αλλά και το παρασκήνιο.

Η αμερικάνικη εταιρεία παραγωγής

Το ενδιαφέρον για να γίνει ντοκιμαντέρ η υπόθεση της Πάτρας, εξέφρασε αμερικανική εταιρεία παραγωγής: «Στο περιθώριο του φεστιβάλ των Καννών όπου βρισκόντουσαν και οι Έλληνες έγινε κουβέντα ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη μιας εταιρείας αμερικάνικης παραγωγής με έναν σκηνοθέτη ο οποίος έχει συμπράξει σε άλλες δουλειές με τη συγκεκριμένη εταιρεία και ήρθε η κουβέντα για το κατά φαινόμενα τριπλό έγκλημα της Πάτρας, το έγκλημα του αιώνα»

Οι πρώτες συζητήσεις για το ντοκιμαντέρ

Ο κ. Αναστασόπουλος αποκάλυψε το που και πότε θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με το ντοκιμαντέρ. «Από την ερχομένη εβδομάδα τώρα που επέστρεψε και η ελληνική αποστολή θα γίνουν οι πρώτες προκαταρτικές κουβέντες να πάρει μορφή αυτό το ενδιαφέρον το οποίο έχει εκδηλωθεί από την αμερικάνικη εταιρεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησαν τον δημοσιογράφο εάν του έγινε πρόταση για να συμμετέχει εκείνος απάντησε ότι ο ρόλος του θα είναι στη βοήθεια για το σενάριο.