ΕΛΛΑΔΑ

Λύτρας: Δεν σκότωσε τα παιδιά η Πισπιρίγκου

Λύτρας: Δεν σκότωσε τα παιδιά η Πισπιρίγκου
INTIME

Ο δικηγόρος εκτιμά πως θα ξεσπάσει «ιατρικός πόλεμος» και θεωρεί πως η Ρούλα δεν σκότωσε τα παιδιά  

Εκτίμηση για «ιατρικό πόλεμο» στην υπόθεση της Πάτρας έκανε σήμερα ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, προσθέτοντας ότι πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει σκοτώσει τα παιδιά της.

Μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος είπε ότι αυτό που φοβάται είναι πως θα ακολουθήσει «δικαστήριο» ανάμεσα στους ιατροδικαστές. «Υπάρχουν τρεις ιατροδικαστές που είδαν τα παιδιά όταν έκαναν νεκροψία- νεκροτομή, δύο ιατροδικαστές που ανατρέπουν με το πόρισμά τους τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις. Υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες, εκείνα που δεν αλλάζουν είναι τα ευρήματα», δήλωσε.

Μάλιστα στη συνέχεια διερωτήθηκε «Πώς είναι δυνατόν τρεις ιατροδικαστές που είδαν τις σορούς των παιδιών να έχουν καταλήξει σε διαφορετικά συμπεράσματα; Δεν είδα κάποιον ιατροδικαστή να αναφέρει ασφυξία ή εγκληματική ενέργεια. Εάν οι πρώτοι ιατροδικαστές ανέφεραν κάτι διαφορετικό θα είχαμε διώξεις πολύ νωρίτερα».

Παράλληλα, ο δικηγόρος είπε ότι δεν πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τα παιδιά της. Παράλληλα, δήλωσε ότι σε επαφές που είχε με άτομα του οικογενειακού και φιλικού κύκλου της Ρούλας Πισπιρίγκου, του έλεγαν πως αποκλείεται να είναι εκείνη που σκότωσε τα παιδιά.

Επίσης ο Απόστολος Λύτρας υπογράμμισε το γεγονός πως η 33χρονη φρόντιζε πολύ την Τζωρτζίνα, κάτι που τον κάνει να πιστεύει πως δεν ευθύνεται για το θάνατό της.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων