ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία για Μαλένα - «Τρεις ώρες πριν τον θάνατό της έτρωγε σουβλάκια»

Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία για Μαλένα - «Τρεις ώρες πριν τον θάνατό της έτρωγε σουβλάκια»
Η Μαλένα έτρωγε σουβλάκια πριν πεθάνει

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Ο ογκολόγος της Μαλένας την είδε λίγο πριν πεθάνει να κυκλοφορεί στον διάδρομο του νοσοκομείου και να τρώει σουβλάκια.

Ο ογκολόγος της Μαλένας μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και περιέγραψε τις τελευταίες ώρες του μικρού κοριτσιού στο νοσοκομείο κάνοντας αποκαλύψεις που σίγουρα θα βοηθήσουν περισσότερο στις έρευνες.

«Δεν έκανε κιχ το παιδί, δεν ακούστηκε η φωνούλα του, αυτά ήταν τα ερωτήματά μου στον ανακριτή. Θα ήθελα να έχω μια κάμερα να δω πώς πέθανε», δήλωσε ο ιατρός και συμπλήρωσε λέγοντας «Εγώ το παιδί το είδα τελευταία φορά στον διάδρομο, τρεις ώρες πριν τον θάνατό του και έτρωγε σουβλάκια».

Σχετικά με τον αποκλεισμό της ηπατικής ανεπάρκειας ως αιτία θανάτου για την Μαλένα ο ογκολόγος πρόσθεσε ότι αυτό το πρόβλημα υγείας δεν μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, εξηγώντας ότι αιματολογικά δεν μπορούσε να διαπιστωθεί η ηπατική ανεπάρκεια. «Στην εντολή προς την ιατροδικαστή που έδωσα να γίνει νεκροτομή έγραψα “πιθανή αιτία θανάτου ανακοπή καρδιάς”», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έλαβε το πόρισμα τω ιατροδικαστών και τις καταθέσεις των μαρτύρων και έτσι οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριανός και Απόστολος Ανδρέου έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία για να συνεχίσουν τις προκαταρτική εξέταση για την υπόθεση της Πάτρας. Το πόρισμα είναι ξεκάθαρο ότι οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών Μαλένας και ίριδας προήλθαν από ασφυξία.

Η ογκολόγος της Μαλένας φώναζε ότι δεν υπήρχε ηπατική ανεπάρκεια

Η ογκολόγος που πάλεψε και κατάφερε να γιατρέψει την μικρή Μαλένα ξέσπασε μιλώντας στο Mega, τονίζοντας πώς από την πρώτη στιγμή βροντοφώναζε πώς η μικρή δεν κατέληξε ηπατική ανεπάρκεια.

«Να σας πω την αλήθεια δεν το θεωρώ δικαίωση. Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω σοκαρισμένη και όχι δικαιωμένη. Τι δικαίωση να έχω αν σκοτώνει μία μάνα ένα παιδί 3,5 ετών; Αν όντως το σκότωσε αυτή, μιλάμε για άνθρωπο με διαβολική σκέψη», δήλωσε η ογκολόγος του κοριτσιού.

Όπως ανέφερε η ογκολόγος της Μαλένας μιλώντας στο Mega, από την πρώτη στιγμή της χτύπησαν καμπανάκια τόσο για την αλλόκοτη συμπεριφορά της μητέρας όσο και για τη λανθασμένη -όπως αποδείχθηκε- ιατροδικαστική έκθεση που απέδιδε τον θάνατο της μικρής σε ηπατική ανεπάρκεια.

«Η μητέρα με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει ότι θα μου κάνει μήνυση γιατί δεν προσέξαμε το παιδί και πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Της είχα πει, ότι δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια και ας κινηθεί όπως νομίζει νομικά. Εάν τελικά αποδειχθεί ότι έτσι έγινε, η γυναίκα αυτή θέλει διπλή μήνυση, δεν θέλει μόνο γιατί σκότωσε τα παιδιά της, θέλει και για το θέατρο που έπαιζε».

Ως ύποπτη θα κληθεί να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 33χρονης κατηγορουμένης, Όθωνα Παπαδόπουλο, η εντολέας του θα αμφισβητήσει το τελικό πόρισμα των παιδιών, καθώς δεν ξέρουν εάν είναι ακριβές και πάνω σε τι στηρίζεται.

«Δεν γνωρίζουμε τι εξετάσεις έχουν γίνει και τι έχει προηγηθεί πριν το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα. Δεν θεωρώ ότι το πόρισμα είναι μια “βίβλος” που πρέπει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα» τόνισε ο δικηγόρος.

Σε ό,τι αφορά τον θάνατο της Ίριδος που άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι, ενώ μαζί της ήταν η κατηγορουμένη και η αδερφή της, ο δικηγόρος επισήμανε πως το 6μηνών μωρό είχε διαγνωστεί με καρδιολογικό πρόβλημα που είχε εκ γενετής και «πρέπει να δούμε τι λέει σχετικά με αυτό το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρηα».

Σχετικές ειδήσεις