ΕΛΛΑΔΑ

Ραφήνα: Αυτός είναι ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου – Ο καβγάς και η μοιραία σιδερογροθιά

Ραφήνα: Αυτός είναι ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου – Ο καβγάς και η μοιραία σιδερογροθιά
Ο άτυχος 42χρονος Δ.Κ. που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου
Facebook

Ραφήνα: Μια «παρεξήγηση» οδήγησε στον ξυλοδαρμό ενός 42χρονου από παρέα «νταήδων» της Ανατολικής Αττικής και στον θάνατο του θύματος. Ο καβγάς στο κλαμπ και τα χτυπήματα με σιδερογροθιά που επέφεραν το μοιραίο.

Μοιραία αποδείχθηκε η έξοδος σε κλαμπ της Ραφήνας για έναν 42χρονο, τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο άτυχος άνδρας ήταν μαζί με τη σύντροφό του στο μαγαζί, όπου και έγινε «παρεξήγηση» με μια παρέα τεσσάρων – πέντε νεαρών οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες δρουν ως «νταήδες» στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Αν και οι πληροφορίες για το πώς ξεκίνησε ο διαπληκτισμός είναι συγκεχυμένες, με κάποιους να κάνουν λόγο για παρεξήγηση μεταξύ των ανδρών στις τουαλέτες και άλλους να μιλούν για παρενόχληση της κοπέλας του 42χρονου, το αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος του άτυχου άνδρα μετά τον ξυλοδαρμό του.

Ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του από τον άγριο ξυλοδαρμό.Facebook

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έγιναν γνωστά, ο 42χρονος είχε διαπληκτισμό με την παρέα των νεαρών οι οποίοι τον προκαλούσαν λέγοντάς του «πάμε έξω». Όταν ο 42χρονος έφυγε τελικά από το μαγαζί, τον περίμεναν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν βάναυσα με γροθιές και κλωτσιές.

Ένας εκ των δραστών, ωστόσο, είχε σιδερογροθιά με την οποία τον χτύπησε στο κεφάλι. Αυτά τα χτυπήματα ήταν που επέφεραν και την εσωτερική αιμορραγία στο κρανίο του 42χρονου και εν τέλει τον θάνατό του. Παρά το γεγονός ότι τα ξημερώματα της Κυριακής διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», διασωληνώθηκε και έγιναν τιτάνιες προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Τα χτυπήματα με σιδερογροθιά επέφεραν το μοιραίο για τον 42χρονοFacebook

Ο 42χρονος Δ.Κ. το απόγευμα της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Την προανάκριση για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου, έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

Σχετικές ειδήσεις