ΤΟ NEWSBOMB.GR ΣΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιές στην Αττική: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Σχιστό - Νέος συναγερμός στον Ασπρόπυργο

Φωτιά στο Σχιστό: Νύχτα αγωνίας! Ορατή η φωτιά από πολλές περιοχές – Ενισχύονται οι δυνάμεις
Συμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.
Newsbomb.gr / Λευτέρης Παρτσάλης

Φωτιές στην Ελλάδα - Όλες οι ειδήσεις: Βελτιωμένη η εικόνα στο Σχιστό - Νέα φωτιά στο Ασπρόπυργο.

Φωτορεπόρτερ: Λευτέρης Παρτσάλης

Οριοθετημένη και χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης σε χαμηλή βλάστηση στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ και πήρε γρήγορα διαστάσεις, με τους καπνούς να «πνίγουν» τις γύρω περιοχές. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν άμεσα στο σημείο πέφτοντας στη μάχη της κατάσβεσης.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στην περιοχή του Σχιστού, με τον φωτορεπόρτερ Λευτέρη Παρτσάλη να μεταδίδει βίντεο και φωτογραφίες:

Παράλληλα, το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο, ωστόσο στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για το φόβο των αναζωπυρώσεων.

Δείτε βίντεο από το Forecast Weather Greece:

Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν 53 Πυροσβέστες με τέσσερα πεζοπόρα τμήματα και 13 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας

Λόγω της πυρκαγιάς η τροχαία είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Καραολή και Δημητρίου από τους ύψος της Ποτάμου, στην Αθανασίου Διάκου από το ύψος της Δερβενακίων και στην οδό Λέλας Καραγιάννη από το ύψος της Ιεράς Οδού.

Σύμφωνα με την τροχαία, λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε σε όλα τα σημεία που είχε διακοπεί.

Νέα φωτιά στον Ασπρόπυργο

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/6) στην περιοχή Ύψωμα Γκίκα στον Ασπρόπυργο.

Η νέα φωτιά εκδηλώθηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πυρκαγιά στο Σχιστό, και σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία καίει χαμηλή βλάστηση.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο newsbomb.gr, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει και επιχειρούν 21 Πυροσβέστες με 10 οχήματα.