ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Τέσσερις καταγγελίες σε βάρος νηπιαγωγού για ασέλγεια σε ανήλικα

Αστυνομία
Η μητέρα ανέφερε με λεπτομέρειες όσα άκουσε από την κόρη της, η οποία αρχικά δεν ήθελε να μιλήσει
Intime News

Σοκάρει η υπόθεση ασέλγειας από νηπιαγωγό σε βάρος μικρών παιδιών στην Καβάλα 

Τέσσερις καταγγελίες για ασέλγεια σε ανήλικα παιδιά από τριών έως και τεσσάρων ετών, εκκρεμούν σε βάρος της νηπιαγωγού από την Καβάλα, με την υπόθεση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Τα όσα περιέγραψε η μητέρα ενός εκ των παιδιών που φέρονται να έχουν πέσει θύματα από την νηπιαγωγό, παγώνουν το αίμα. Η μητέρα ανέφερε με λεπτομέρειες όσα άκουσε από την κόρη της, η οποία αρχικά δεν ήθελε να μιλήσει. «Οι πρώτες εκφράσεις που πήρα από το παιδί είναι ότι “η κυρία μου είπε ότι μπορούμε να έχουμε μικρά ψέματα από τη μαμά” και ότι “δεν μπορώ να σου πω, γιατί είναι μυστικό“. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να ξεκλειδώσω το παιδί από αυτό το μυστικό και αν μου πει τι ακριβώς είναι αυτό”», είπε μιλώντας στο MEGA.

Στη συνέχεια, η μητέρα πρόσθεσε ότι το παιδί «μίλησε για αγγίγματα στη κοιλιά και ύστερα στην ευαίσθητη περιοχή», ενώ είπε πως η νηπιαγωγός φέρεται να τράβηξε φωτογραφίες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα ενώ σε βάρος της νηπιαγωγού, μέχρι στιγμής, δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.