ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Οι δύο εθνοφύλακες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο «βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή»

Κιλκίς: Οι δύο εθνοφύλακες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο «βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή»
Συγγενής περιγράφει στο Newsbomb.gr πώς έγινε το τροχαίο
Intime News / Φωτογραφία Αρχείου

Θρήνος στο Κιλκίς για τους δύο νεκρούς στο τροχαίο με τα αγριογούρουνα

Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις αστυνομικοί, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, με τρια αυτοκίνητα και μια αγέλη αγριογούρουνων, που σημειώθηκε γύρω στις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας, στο 62ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου.

Η θλίψη στις δύο κοινότητες στις οποίες ζούσαν οι εθνοφύλακες που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα είναι μεγάλη.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον κουμπάρο του ενός θύματος και πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Πλαγιάς Κιλκίς, Γιωργος Χουρσεϊδης, ο οποίος εξήγησε το τραγικό δυστύχημα.

«Το περιπολικό κατευθυνόταν από το Δροσάτο προς το Κιλκίς. Ξαφνικά στο ύψος του χωριού Καλίνδρια πετάχτηκαν τέσσερα αγριογούρουνα, τότε το περιπολικό έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα που ερχόταν ένα αυτοκίνητο. Το άλλο αυτοκίνητο έκανε ελιγμό για να αποφύγει το περιπολικό που ερχόταν καταπάνω του με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου. Όπως αναφέρει, όλοι οι είναι συγκλονισμένοι κα θρηνούν, μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος», είπε ο κ. Γιωργος Χουρσεϊδης στο Newsbomb.gr.

Ο κ. Χουρσεϊδης είχε βαφτίσει το ένα από τα πέντε παιδιά του άτυχου 53χρονου.

Όπως αναφέρει, όλοι είναι συγκλονισμένοι, μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος.

«Ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει κανείς τίποτα. Οι επόμενες δύο ημέρες είναι δύσκολες», είπε.

«Ίσως πήγαιναν να βάλουν βενζίνη στα Σκόπια γιατί είναι κοντά ίσως να πήγαιναν και για δουλειά δεν γνωρίζουμε ακριβώς», κατέλειξε ο Γιωργος Χουρσεϊδης.

Κιλκίς: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Ένα περιπολικό με οδηγό 42χρονο αστυνομικό και συνεπιβάτες δύο συναδέλφους του έναν 44χρονο και έναν 36χρονο συγκρούστηκε με διερχόμενη αγέλη αγριογούρουνων και εξετράπη της πορείας του.

Στη συνέχεια, όχημα που οδηγούσε 56χρονος αλλοδαπός με συνεπιβάτιδα 50χρονη ομοεθνή του, συγκρούστηκε με τα αγριογούρουνα, εξετράπη και ανετράπη σε διπλανό χωράφι.

Ακολούθως, ένα ακόμη όχημα, με οδηγό 53χρονο ημεδαπό και συνεπιβάτη τον 48χρονο Κώστα, συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα, με αποτέλεσμα και οι δύο επιβαίνοντες στο τρίτο αυτοκίνητο να χάσουν τη ζωή τους. Τραυματίες είναι η 50χρονη συνεπιβάτιδα του δεύτερου οχήματος και οι τρεις αστυνομικοί, που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Σχετικές ειδήσεις