ΕΛΛΑΔΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβιβάζει την περιουσία του στην κόρη του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβιβάζει την περιουσία του στην κόρη του
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
Intime News / Φωτογραφία αρχείου

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που δολοφόνησε την σύζυγό του στα Γλυκά Νερά  αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη μικρή Λυδία.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Star, ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία της νεαρής Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει δώσει εντολή να μεταβιβαστεί η προσωπική του περιουσία στη μικρή Λυδία.

Η απόφαση πάρθηκε πριν λίγες ημέρες και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες προκειμένου όλη του η περιουσία να περάσει στη μικρή Λυδία.

Υπενθυμίζεται ότι είχε αγοραστεί ένα οικόπεδο στην Αττική, πριν τη στυγερή δολοφονία, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το συγκεκριμένο οικόπεδο, όπως είχε γίνει γνωστό είχε αγοραστεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς της αδικοχαμένης Κάρολαϊν Κράουτς σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Σχετικές ειδήσεις