ΕΛΛΑΔΑ

Οι οίκοι ανοχής του διαδικτύου

Οι οίκοι ανοχής του διαδικτύου

Την ώρα που δεκάδες αστυνομικοί σχεδόν καθημερινά κάνουν επιχειρήσεις για τον εντοπισμό παράνομων ιερόδουλων στα στέκια του αγοραίου έρωτα στο κέντρο της Αθήνας, (εκ των οποίων πολλές απ αυτές, όπως διαπιστώνεται, είναι φορείς του aids αλλά και τοξικομανείς), τα “δίχτυα” των μαστροπών έχουν απλωθεί εδώ και αρκετά χρόνια στο διαδίκτυο και αποφέρουν τεράστια κέρδη στα ροζ κυκλώματα.

Το ίντερνετ βρίσκεται πλέον στην υπηρεσία του αγοραίου έρωτα! Προκλητικές φωτογραφίες από νεαρές κοπέλες, αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών τους για να εξάπτεται η φαντασία των πελατών, ακόμη και τιμοκατάλογος με τις ερωτικές υπηρεσίες που προσφέρουν, (κάποιες φορές μάλιστα χωρίς προφύλαξη, με κίνδυνο μετάδοσης του aids), διαφημίζονται σε ιστοσελίδες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού!

Τα ροζ site είναι οι νέοι οίκοι ανοχής, που ικανοποιούν όλα τα γούστα, μόνον που οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν αρκετά χρήματα! Το πρόβλημα μάλιστα είναι ότι οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τις ιερόδουλες παριστάνοντας τους πελάτες, δεν μπορούν όμως να εντοπίσουν εύκολα τους μαστροπούς, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό και κινούνται με ψεύτικα στοιχεία.

Το προφίλ των «ψηφιακών» ιερόδουλων
Είναι νέες, ηλικίας από 20 έως 35 ετών, σε μεγάλο ποσοστό είναι μοντέλα που έχουν γεννηθεί σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, αλλά υπάρχουν και κοπέλες της διπλανής πόρτας.

Στις ιστοσελίδες δημοσιεύονται τα χόμπι τους, τα ερωτικά τους γούστα, ενώ τα ραντεβού κλείνονται σε ξενοδοχεία μετά από συνεννόηση με τον πελάτη, αφού προηγουμένως έρθουν αεροπορικώς στην χώρα μας.

Η πελατεία

Οι πελάτες των «ηλεκτρονικών» οίκων ανοχής, είναι όλων των κατηγοριών. Από πλούσιους και επώνυμους, εργένηδες, οικογενειάρχες, αλλά και μεροκαματιάρηδες που κάνουν οικονομία για να απολαύσουν την ερωτική παρέα μιας e - ιερόδουλης έστω για μία ώρα. Τα στοιχεία των πελατών, βρίσκονται καταχωρημένα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, με ιδιαίτερη αναφορά στις ερωτικές προτιμήσεις του ενδιαφερόμενου, για καλύτερη εξυπηρέτηση από τα μέλη του διεθνούς κυκλώματος των μαστροπών.

Η e-ταρίφα

Η “ταρίφα” για τα ροζ – ραντεβού παρά την οικονομική κρίση και ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να φθάσει για 1 ώρα 200 με 1000 ευρώ, 2 ώρες 500 με 1200 ευρώ, 1 ημέρα 1500 με 10.000 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πριν από έξι χρόνια οι αστυνομικοί του τμήματος ηθών είχαν συλλάβει στην Αθήνα μία 35χρονη, Βουλγάρα, μοντέλο, της οποίας η αμοιβή για 48 ώρες ήταν 30.000 ευρώ!