ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. τίμησε την καλοκαιρινή εκδήλωση «παγωτό»

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. τίμησε την καλοκαιρινή εκδήλωση  «παγωτό»
Καλοκαιρινή εκδήλωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός, καθώς και εκπρόσωποι όλων των τοπικών αρχών του νησιού

Την Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022, το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή του κόσμου, καλοκαιρινή εκδήλωση “παγωτό” στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Μύρινας, στοχεύοντας στη διάδοση και ενίσχυση του ανθρωπιστικού και κοινωνικού έργου που επιτελεί στο νησί. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, καθώς και εκπρόσωποι όλων των τοπικών αρχών του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε απονομή προαγωγών στις εθελόντριες νοσηλεύτριες του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Παράλληλα, παρουσιάστηκε φωτογραφική έκθεση της ιστορίας του Ε.Ε.Σ, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή. Την έκθεση παρουσίασε η Πρόεδρος του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας, κα Νεονίλη Παπαδοπούλου, η οποία μετέβη στη Λήμνο με κλιμάκιο του τμήματος.

Ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, στην ομιλία του, αφού συνεχάρη το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου για την εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης για ακόμα μία χρονιά, αναφέρθηκε λεπτομερώς στο σπουδαίο έργο που προσφέρουν καθημερινά οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην πολυδιάστατη δράση τους στα πρόσφατα πύρινα μέτωπα σε όλη την επικράτεια, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την τεράστια ανάγκη ενδυνάμωσης του εθελοντικού ρεύματος και ενίσχυσης του ανθρωπιστικού έργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.