ΕΛΛΑΔΑ

Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη - Έφοδος των Αρχών σε σπίτι στο Αιγάλεω

Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του Πακιστανού
ΕΡΤ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη σύλληψη του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι

Άφαντος παραμένει ο 20χρονος Πακιστανός, νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι, με τη χθεσινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε σπίτι στο Αιγάλεω να μην έχει αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προκειμένου ο βασικός ύποπτος να βρεθεί και να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικές Αρχές έχουν δώσει φωτογραφίες και στοιχεία του 20χρονου σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας, ερευνούν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης ενώ κάνουν φύλο και φτερό ηλεκτρονικά αρχεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος για πιθανά απειλητικά μηνύματα.

Οι αμυχές και οι μώλωπες σε χέρια και σώμα μαρτυρούν τον βίαιο θάνατο που βρήκε η άτυχη κοπέλα η οποία φαίνεται να έδωσε μάχη για τη ζωή της. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά στοιχεία ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία κλείνοντας της το στόμα και την μύτη. «Έχω χάσει τον άγγελο μου και να βρεθεί θα δικαιωθώ; Θα γίνει δικαιοσύνη; Τι να πω σε 10-15 χρόνια θα είναι έξω πάλι», είπε ο πατέρας της 17χρονης.

Σχετικές ειδήσεις