ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Περιστέρι: Μυστήριο με τον θάνατο της 17χρονης – Ο Πακιστανός και τα αδιέξοδα του ιατροδικαστή

Περιστέρι: Μυστήριο με τον θάνατο της 17χρονης – Ο Πακιστανός και τα αδιέξοδα του ιατροδικαστή
Το διαμέρισμά που βρέθηκε νεκρή η 17χρονη στο Περιστέρι.
Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Περιπλέκεται όπως όλα δείχνουν η υπόθεση του θανάτου της 17χρονης κοπέλας από το Περιστέρι, που βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Τρίτης (02/08).

Αν και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως η νεαρή κοπέλα βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του Πακιστανού συντρόφου της, τα στοιχεία του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό δεν αναφέρουν ασφυκτικό θάνατο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή….

Η 17χρονη ζούσε στο σπίτι της στο Περιστέρι με την μητέρα της και την αδερφή της. Οικογένεια που δύσκολα τα «έφερνε βόλτα», με τη μητέρα να δουλεύει σε σουβλατζίδικο της περιοχή και τα δύο κορίτσια να βοηθούν περιστασιακά, όποτε μπορούσαν.

Κάποια στιγμή, η 17χρονη γνωρίζει έναν Πακιστανό που επίσης έμενε στην περιοχή του Περιστερίου. Συνάπτει σχέση μαζί του και μάλιστα συμφωνούν για περιστασιακή μετακόμιση του αλλοδαπού στο σπίτι. Ωστόσο, η μητέρα δεν συμφωνεί και τότε αρχίζουν οι καυγάδες. Όχι μόνο μεταξύ της μητέρας και του Πακιστανού, αλλά και μεταξύ του ζευγαριού.

Το βράδυ της Δευτέρας (01/08) η 17χρονη και ο Πακιστανός είχαν ακόμα έναν δυνατό τσακωμό. Ο Πακιστανός χτυπά την κοπέλα, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι. Κατευθύνεται προς το προηγούμενο διαμέρισμα που έμενα με ακόμα δέκα ομοεθνείς του και τους ενημερώνει πως φεύγει από την Ελλάδα.

Μετά από λίγες ώρες η κοπέλα εντοπίζεται νεκρή μέσα στο διαμέρισμα από τη μητέρα και την αδερφή της, με τις στιγμές να είναι σπαρακτικές.

Την σκότωσε ο Πακιστανός; Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο, όμως η υπόθεση περιπλέκεται από τον ιατροδικαστή που δεν εντόπισε ίχνη ασφυκτικού θανάτου, ενώ και οι μώλωπες στο σώπα της δεν ήταν ικανοί για να επιφέρουν τον θάνατο. Επομένως, δεν είναι ακόμα βέβαιο αν ο Πακιστανός είναι ο δολοφόνος ή αν τελικά η κοπέλα κατέληξε από άλλη αιτία.

Σχετικές ειδήσεις