ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: «Βουτιά» 23χρονης από τον πέμπτο όροφο – Η μητέρα της δεν πρόλαβε να την πιάσει

Αίγιο: «Βουτιά» 23χρονης από τον πέμπτο όροφο – Η μητέρα της δεν πρόλαβε να την πιάσει
Πτώση 23χρονης από τον πέμπτο. Δεν πρόλαβε να τη σώσει η μητέρα της
INTIME // Φωτογραφία Αρχείου

Αίγιο: Η 23χρονη σώθηκε από θαύμα αλλά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Εμφάνιζε σημάδια απώλειας συνείδησης

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Αίγιο το μεσημέρι της Τρίτης 10 Αυγούστου, όταν μια 23χρονη έπεσε στο κενό από πολυκατοικία μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Οι δυο γυναίκες επισκέφθηκαν το διαμέρισμα που θα μετακόμιζε η 23χρονη προκειμένου να ελέγξουν τις εργασίες ανακαίνισης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» η νεαρή κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σοκαρισμένη και η μητέρα της κοπέλας η οποία έτρεξε να προλάβει την κόρη της για να την κρατήσει όμως δεν πρόλαβε.

Η πτώση της κοπέλας ανακόπηκε καθώς έπεσε πάνω σε θάμνο, όμως μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Αιγίου και από εκεί στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου και διασωληνώθηκε.

Αντιμέτωπη με την απώλεια συνείδησης

Στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μίλησε ο πατέρας της 23χρονης, ο οποίος κατήγγειλε ότι τον τελευταίο καρό η κόρη του εμφάνιζε απώλεια συνείδησης, η οποία προήλθε μετά από έξοδό της σε παραλιακό μαγαζί στη Δυτική Αιγιαλεία. Μάλιστα έχει κάνει καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ να ψάξουν την υπόθεση καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «Είχε πάει για ποτό και από τότε δεν είναι καλά. Μου είπε, μπαμπά κάτι μου έριξαν στο ποτό. Το έχουν πάθει άλλες δυο φίλες της».

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν επίσης ότι η 23χρονη εξαφανίστηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας της στο κέντρο του Αιγίου, αλλά ευτυχώς εντοπίστηκε λίγο αργότερα. Τέλος το τελευταίο διάστημα ήταν υπό την εποπτεία των γονέων της φοβούμενη μην κάνει κακό στον εαυτό της.