ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Αστυνομικός ο συνοδός που τα έκανε «γης μαδιάμ» - Φώναζε «θα σας σκοτώσω και θα το κάψω»

Λαμία: Αστυνομικός ο συνοδός που τα έκανε «γης μαδιάμ» - Φώναζε «θα σας σκοτώσω και θα το κάψω»
Λαμία: 44 ετών ο αστυνομικός που έχει συλληφθεί για το επεισόδιο στο νοσοκομείο της πόλης
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Λαμία: 44 ετών ο αστυνομικός που έχει συλληφθεί για το επεισόδιο στο νοσοκομείο της πόλης

Σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής υπηρετεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, ο αστυνομικός ο οποίος, ως συνοδός ασθενή στο νοσοκομείο Λαμίας, συνελήφθη μετά από καταγγελίες ότι χτύπησε νοσηλεύτριες και απείλησε να κάψει το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιστατικό με τον 44χρονο αστυνομικό σημειώθηκε λίγο πριν την αλλαγή της νυχτερινής βάρδιας, το βράδυ της Πέμπτης (11/08), στον 5ο όροφο του νοσοκομείου Λαμίας.

Κατά την καταγγελία ο αστυνομικός χτύπησε μια νοσηλεύτρια και κλότσησε στην κοιλιά και στο πόδι μία άλλη, απειλούσε «θεούς και δαίμονες» βγαίνοντας στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου ενώ λίγο νωρίτερα είχε επιχειρήσει να κλείσει τις πόρτες της παθολογικής κλινικής προκαλώντας τρόμο στους άλλους συνοδούς και ασθενείς.

Λαμίας: Πώς εκτυλίχθηκε το επεισόδιο στο νοσοκομείο

Τις νοσηλεύτριες ενημέρωσε άλλος συνοδός ασθενή ο οποίος είπε ότι ο 44χρονος αστυνομικός βρισκόταν στο μπαλκόνι και βρίζει. Όταν ο 44χρονος είδε τις νοσηλεύτριες φέρεται να τις έβρισε χυδαία και να απείλησε ότι θα κάψει το νοσοκομείο.

Σαστισμένη η πρώτη νοσηλεύτρια του έκανε σύσταση να ηρεμήσει και ρώτησε να μάθει τι συμβαίνει με τον 44χρονο να ζητάει αλλαγή στον ουροσυλλέκτη του πατέρα του. Όταν, δε, η νοσηλεύτρια του ζήτησε να μην φωνάζει τότε ο αστυνομικός φέρεται να της πέταξε στο πρόσωπο το φάκελο που είχε με τα έγγραφα και να την απείλησε ότι θα τους σκοτώσει όλους.

Η επόμενη κίνησή του αστυνομικού, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν να κλείσει τις πόρτες της παθολογικής κλινικής και όταν η νοσηλεύτρια άνοιξε την πόρτα τότε ο 44χρονος φέρεται να της επιτέθηκε χτυπώντας τη στο πρόσωπο, βγάζοντας της την μάσκα και σπάζοντάς της τα γυαλιά που φορούσε ενώ συνέχισε με κλωτσιές.

Τελικά χρειάστηκε η επέμβαση των συναδέλφων του 44χρονου από την ομάδα ΔΙΑΣ, την Άμεση Δράση, το ΑΤ Λαμίας και την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας προκειμένου ο αστυνομικός να συλληφθεί και πλέον να κατηγορείται για σωματική βλάβη, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ο 44χρονος μετά και από αίτημα συγγενικών του προσώπων θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας πρόκειται να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του.

Σχετικές ειδήσεις