ΕΛΛΑΔΑ

Βγήκαν τα όπλα στη Νέα Αρτάκη μεταξύ Ρομά: Ένας 58χρονος πυροβόλησε τρεις - Επεισόδιο στο νοσοκομείο

Βγήκαν τα όπλα στη Νέα Αρτάκη μεταξύ Ρομά: Ένας 58χρονος πυροβόλησε τρεις - Επεισόδιο στο νοσοκομείο
Αιματηρό επεισόδιο, πυροβολισμοί, μαχαίρια και καταδίωξη στη Χαλκίδα.
Pixabay

Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας παρατάχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς η κατάσταση ξέφυγε ανάμεσα τους εμπλεκόμενους στο αιματηρό επεισόδιο.

Σκηνές τρόμου στη Νέα Αρτάκη της Εύβοιας το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Evima, ένα τραπέζι ρομά λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία, ενώ εξελίχθηκε πλέον σε «βεντέτα» μετά το αιματηρό συμβάν. Ένας 58χρονος ήταν αυτός που τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τρεις συμμετέχοντες στο ίδιο τραπέζι που βρίσκονταν και εκείνος.

Ένας 50χρονος άνδρας ήταν ο πρώτος που τραυματίστηκε ενώ και οι τρεις που δέχθηκαν πυροβολισμούς νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Εκεί, συνεχίστηκε η ένταση και λίγο έλειψε να χαθεί οριστικά ο έλεγχος καθώς επί τόπου έφτασαν περίπου 200 ρομά με αποτέλεσμα νέες συμπλοκές.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα eviathema, στο νοσοκομείο μεταξύ των οργισμένων ρομά ήταν τρεις οι οποίοι κρατούσαν μαχαίρια. Στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων ένα άτομο ενώ παρολίγο να παρασύρουν και αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Σκηνές από ταινία ακολούθησαν στην συνέχεια αφού ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τα τρία άτομα ενώ την ίδια ώρα στο σημείο της συμπλοκής ομάδα Ρομά ξεκίνησε δεύτερο επεισόδιο, όπου πιάστηκαν στα χέρια ενώ ακολούθησαν και πυροβολισμοί.

Άμεσα συνελήφθησαν και τρία άτομα τα οποία νωρίτερα παρέσυραν έναν άνθρωπο μέσα στο χώρο του Νοσοκομείου.