ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: Κάτω από μια βάρκα βρέθηκε το 6χρονο κοριτσάκι που πνίγηκε στο Καλαμάκι

Κόρινθος: Κάτω από μια βάρκα βρέθηκε το 6χρονο κοριτσάκι που πνίγηκε στο Καλαμάκι
Θρήνος στην Κορινθία για τον πνιγμό του 6χρονου κοριτσιού.
Korinthos TV

Κόρινθος: Τραγωδία με 6χρονο κορίτσι να χάνει τη ζωή του μέσα στη θάλασσα. Ένας ψαροντουφεκάς εντόπισε το άψυχο σώμα του παιδιού που διακομίστηκε νεκρό στο νοσοκομείο της πόλης.

Στο πένθος βυθίστηκε η Κορινθία το απόγευμα της Δευτέρας (22/08), όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου ενός 6χρονου κοριτσιού στο Καλαμάκι. Το παιδί, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε η ιστοσελίδα KorinthosTV, είχε διαφύγει της προσοχής των γονιών του και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρό μέσα στη θάλασσα.

Το τραγικό είναι ότι το παιδί εντοπίστηκε από έναν ψαροντουφεκά, κάτω από μια βάρκα, μέσα στο νερό. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, με το ΕΚΑΒ να φτάνει το ταχύτερο δυνατό και να κάνει τη διακομιδή στο νοσοκομείο Κορίνθου. Το παιδί, όμως, ήταν ήδη νεκρό και εκεί διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Οι γονείς κατευθύνθηκαν στο λιμεναρχείο Ισθμίας και έδωσαν καταθέσεις, καθώς η αρχή έχει αναλάβει την προανάκριση, ενώ για το συμβάν μίλησε και ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου, Γρηγόρης Καρπούζης.

«Δυστυχώς διακομίστηκε στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ ένα κοριτσάκι 6,5 ετών, το οποίο βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε, το παιδί βρέθηκε κάτω από μια βάρκα. Οι πρώτες, και οι μοναδικές ίσως πληροφορίες που έχουμε, είναι ότι το παιδί είχε διαφύγει της προσοχής του πατέρα του», είπε ο κ. Καρπούζης στην ιστοσελίδα KorinthosTV.

«Το παιδί όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε τις αισθήσεις του. Μέσω του αστυνομικού τμήματος θα προχωρήσει η διαδικασία για νεκροψία – νεκροτομή, η δικαιοδοσία του νοσοκομείο εξαντλείται πλέον», πρόσθεσε.