ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Μετά τον Θύμιο Μπουγά νέα υπόθεση bullying σε ανήλικο από «νταήδες»

Πύργος: Μετά τον Θύμιο Μπουγά νέα υπόθεση bullying σε ανήλικο από «νταήδες»
Έλεγχος στην πλατεία Αγίου Νικολάου στον Πύργο για ομάδες «νταήδων»
ilialive.gr

Πύργος: Νέο περιστατικό bullying με θύμα έναν ανήλικο. Επί ποδός η Αστυνομία για προσαγωγές ομάδων «νταήδων» στην κεντρική πλατεία της πόλης

Μια νέα υπόθεση bullying έρχεται στο φως μετά από αυτή του Θύμιου Μπουγά, η οποία έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κοινωνία του Πύργου.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει δύο νεαρούς πιθανότατα ανήλικους, να χτυπούν με χαστούκια έναν άλλο ανήλικο, κοντά στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης.

Το βίντεο σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr εκτιμάται πως αποτυπώνει περιστατικό που συνέβη περίπου πριν δέκα ημέρες.

Η Αστυνομία έχει στα χέρια της το οπτικοακουστικό υλικό και έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τη νέα αυτή υπόθεση, η οποία δείχνει ακόμα πιο σοβαρή από εκείνη του Θύμιου, ενώ σύμφωνα με τις αρχές το περιστατικό επαναλήφθηκε και προχθές Παρασκευή 26/08 με τους ίδιους θύτες και το ίδιο θύμα.

Το βίντεο που οδήγησε στην ταυτοποίηση των δραστών

Το υλικό που αναρτήθηκε στα social media έδειχνε τους δύο νεαρούς «νταήδες» να έχουν απομονώσει ένα άλλο νεαρό άτομο και να τον χαστουκίζουν επανειλλημένα. Το θύμα δεν αντιδρούσα και προσπαθούσε να μη δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση ώστε να καταφέρει να διαφύγει και να γλιτώσει.

Οι Αρχές εξέτασαν κάθε λεπτομέρεια στο αρχείο που έλαβαν και έχουν ήδη ταυτοποιήσει τα πρόσωπα ενώ έχουν έρθει σε επαφή με την οικογένεια του ανήλικου θύματος.

Η υπόθεση επίσης δείχνει να σχετίζεται με τους βανδαλισμούς που είχαν γίνει στο 4ο Γυμνάσιο Πύργου τον περασμένο χειμώνα.

Προσαγωγές στην πλατεία για «νταήδες»

Η Αστυνομία με την Ειδική Ομάδα Ελέγχων και τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλων υπηρεσιών της Δ.Α. Ηλείας προχώρησε σε προσαγωγές νεαρών ατόμων στην κεντρική πλατεία του Πύργου, δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.

Είναι σαφές ότι οι αρχές δε θα επιτρέψουν ξανά την επανάληψη τέτοιων περιστατικών.