ΕΛΛΑΔΑ

Αντώνης Κανάκης: Οι ευθανασίες γίνονται πάντα στους λάθος «γαϊδάρους»

Αντώνης Κανάκης: «Οι ευθανασίες γίνονται πάντα στους λάθος γαϊδάρους»
O Αντώνης Κανάκης.
Facebook / Antonis Kanakis Official

Ο παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης τοποθετήθηκε για την υπόθεση κακοποίησης και τελικά ευθανασίας του άτυχου γαϊδουριού στη Ζίτσα.

O Αντώνης Κανάκης θέλησε να τοποθετηθεί στην τραγική υπόθεση του κακοποιημένου γαϊδαράκου στα Ιωάννινα. Υπενθυμίζεται ότι το άτυχο ζώο υποβλήθηκε σε ευθανασία λόγω των εκτεταμένων τραυμάτων που υπέστη καθώς ο εξειδικευμένος γιατρός που το εξέτασε διαπίστωσε πως η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη.

Η ευθανασία ήταν μονόδρομος προκειμένου να δοθεί ένα αξιοπρεπές τέλος στο βασανισμένο τετράποδο που πέρασε μαρτυρικές ώρες στα χέρια του αντιδημάρχου Ζίτσας.

Ο Αντώνης Κανάκης έγραψε λίγες λέξεις για το θλιβερό συμβάν που ντροπιάζει το ανθρώπινο είδος: «Σήμερα άκουγα τη θλίψη των δημοσιογράφων για την ευθανασία του γαϊδαράκου. Τουλάχιστον ο γαϊδαράκος γλύτωσε από έναν βασανιστικό θάνατο και από μία βασανιστική ζωή που εμείς οι άνθρωποι απλόχερα χαρίζουμε χρόνια τώρα στα γλυκύτατα αυτά πλάσματα. Αυτό που ίσως είναι περισσότερο θλιβερό, με απόλυτα αλληγορική διάθεση και γραφή, είναι ότι οι ευθανασίες σε αυτόν τον τόπο γίνονται πάντα στους λάθος "γαϊδάρους"».