ΕΛΛΑΔΑ

Tραυματίστηκε σε τροχαίο ο τράπερ Trannos

Tραυματίστηκε σε τροχαίο ο τράπερ Trannos

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο γνωστός στη νεολάια τράπερ Trannos, ο οποίος τραυματίστηκε αργά τη νύχτα της Παρασκευής (2/9), σε τροχαίο ατύχημα.

Όπως αναφέρει το notia.gr, στο τροχαίο στη Βούλα, ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, υποστηρίζοντας πως ανάμεσά τους ήταν και το τζιπ του Trannos. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομικοί και ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματίες τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Ο μάνατζερ του τράπερ με storie στο instagram επιβεβαίωσε το γεγονός και ανακοίνωσε πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημείο που έγινε το τρακάρισμα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο που πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip όπου σύμφωνα με μαρτυρίες πολλοί θαυμαστές του περνούσαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο που σκοτώθηκε παίζοντας δυνατά τα τραγούδια του.

Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του τράπερ, ωστόσο, ο Τραννός δεν είχε καμία εμπλοκή με το τροχαίο στα Νότια Προάστια καθώς είχε ατύχημα στον Άγιο Στέφανο.