ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία - μυστήριο με θύμα έμπορο λαχαναγοράς στου Ρέντη - Το μηχανικό πρόβλημα και τα 130.000 ευρώ

Αστυνομία
Ο έμπορος κινείτο με το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Κηφισού όταν ξαφνικά το όχημά του παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα
Intime News

Θύμα ληστείας έπεσε έμπορος της λαχαναγοράς του Ρέντη από τρεις κακοποιούς που του έστησαν ενέδρα στις 05.00 το πρωί της Τρίτης επί της λεωφόρου Κηφισού

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο έμπορος κινείτο με το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Κηφισού όταν ξαφνικά το όχημά του παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα. Ο οδηγός σταμάτησε, αποβιβάστηκε για να δει τι συμβαίνει και τότε ένα άγνωστο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, έκανε στάση δίπλα του. Ο ένας από τους αγνώστους άρπαξε από το όχημα του εμπόρου μία τσάντα που περιείχε μετρητά. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο μαζί με τους συνεργούς του και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και ανέφερε στην κατάθεσή του ότι η τσάντα που του έκλεψαν περιείχε 130.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν κατά την έρευνα ότι το όχημα του εμπόρου είχε πρόβλημα στον καταλύτη, εξού και η ακινητοποίησή του.

Πρόκειται για μία υπόθεση που καλύπτεται από μυστήριο. Οι δράστες εκτιμάται ότι παρακολουθούσαν τον έμπορο πολύ πριν ακινητοποιηθεί το όχημά του στη λεωφόρο Κηφισού.

Την έρευνα ανέλαβε η Ασφάλεια Πειραιά που θα διενεργήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κλάπηκαν τα μετρητά και για τη συλλογή υλικού από κάμερες ασφαλείας. Επίσης, θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί εάν το μηχανικό πρόβλημα στο όχημα του θύματος ήταν τυχαίο.