ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Πώς πατέρας παγίδευσε παιδόφιλο που παρενοχλούσε την κόρη του - Ήταν γείτονας της οικογένειας

Πάτρα: Πώς πατέρας παγίδευσε παιδόφιλο που παρενοχλούσε την κόρη του - Ήταν γείτονας της οικογένειας

Νέα στοιχεία για την απίστευτη ιστορία από την Πάτρα, με έναν 47χρονο να παρενοχλεί μια 13χρονη.

Για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας συνελήφθη 47χρονος από την Πάτρα που προσέγγισε μέσω Instagram μια 13χρονη. Ο άνδρας συνελήφθη μετά από παγίδα που έστησε ο πατέρας της ανήλικης.

Την Δευτέρα βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πάτρας, ο οποίος τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο δικαστήριο, όπου ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Η προσέγγιση

Ο άνδρας εντόπισε τον λογαριασμό που διατηρούσε η ανήλικη στo instagram και άρχισε να της στέλνει, κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μηνύματα σχολιάζοντας την εμφάνιση της, λέγοντας πόσο όμορφη είναι και όχι μόνο και πως θα ήθελε να συναντηθούν.

Η επικοινωνία ήρθε σε γνώση του 50χρονου πατέρα της, που έβαλε σε δράση το σχέδιο παγίδευσης του 47χρονου. Κάθε φορά που εκείνος επικοινωνούσε με τη 13χρονη, για λογαριασμό της απαντούσε πατέρας της. Μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου, το απόγευμα της Κυριακής κανονίστηκε το ραντεβού που επιθυμούσε διακαώς ο 47χρονος.

Το ραντεβού

Η 13χρονη εμφανίστηκε στο προκαθορισμένο σημείο σε πλατεία των Ζαρουχλεΐκων, κάθισε σε ένα παγκάκι και περίμενε τον άνδρα που λίγα λεπτά αργότερα έκανε την εμφάνιση του… Λογάριαζε όμως χωρίς τον «ξενοδόχο», καθώς σε απόσταση αναπνοής βρισκόταν ο πατέρας της.

«Βάζω το παιδί να κάθεται σε ένα παγκάκι, ήρθε αυτός με τη μηχανή όμορφα και ωραία και της κάνει ψηστήρι για να την πάρει, βγαίνω και καταλαβαίνετε τι έγινε» σημείωσε μιλώντας στο MEGA.

Οταν λοιπόν ο 47χρονος την πλησίασε, ο 50χρονος επενέβη, τον ακινητοποίησε και κάλεσε την Ασφάλεια Πατρών, άνδρες της οποίας και τον συνέλαβαν. Τα δυο κινητά τηλέφωνα, το ένα που βρέθηκε στην κατοχή του και το δεύτερο σ’ έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του δράστη, κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην Αθήνα.

Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο 47χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες του Pelop, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού -περίπου 6 ετών-, παραδέχθηκε την πράξη του. «Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Την ίδια ώρα, η 13χρονη πρόκειται να εξεταστεί από παιδοψυχίατρο.

Γείτονας της οικογένειας

Το σοκαριστικό για τον πατέρα ήταν ότι πίσω από τη σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του, κρυβόταν ένας παλιός γείτονας.

Πρόκειται για έναν 50χρονο που είναι παντρεμένος και είναι και ο ίδιος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, μόλις 6 ετών.

«Τον ήξερα φατσικά, με τον κουμπάρο μου πηγαίναμε μαζί σχολείο, έχουμε 30 – 40 κοινούς φίλους. Η απόσταση στα σπίτια μας πρέπει να είναι 400 μέτρα» πρόσθεσε ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού.