ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Δευτέρα… υπομονής! Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα

Κίνηση τώρα: Δευτέρα… υπομονής! Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα

Αυξημένη η κίνηση στις κεντρικές λεωφόρους της πρωτεύουσας - Ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγετε για να μην σπάσουν τα νεύρα σας. 

Από τις 07:30 το πρωί ξεκίνησαν τα προβλήματα στο «ποτάμι» σήμερα Δευτέρα (26/09), με την κάθοδο να έχει τις σημαντικότερες καθυστερήσεις. Πιο συγκεκριμένα, από το ύψος της Μεταμόρφωσης και μετά τα οχήματα μειώνουν ταχύτητες και μέχρι το Αιγάλεω πηγαίνουν «σταμάτα – ξεκίνα».

Προβλήματα και στην άνοδο του Κηφισού, από το ύψος της Νίκας μέχρι τα ΚΤΕΛ, και από το ύψος της Λιοσίων μέχρι Φιλαδέλφεια.

Υπομονή από νωρίς απαιτεί και η κάθοδος της Κηφισίας, με τις καθυστερήσεις να καταγράφονται από το ύψος του Υγεία μέχρι τους Αμπελόκηπους. Ανάλογη εικόνα και στην άνοδο, όπου από την Πανόρμου μέχρι το Χαλάνδρι οι οδηγοί δοκιμάζουν από νωρίς τα νεύρα τους.

Χαμηλές ταχύτητες και στη Βουλιαγμένης προς Αθήνα, την Ποσειδώνος, τη λεωφόρο Αθηνών, την Κατεχάκη, τη Μεσογείων και τους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά. Σχετικά καλή η εικόνα νωρίς το πρωί στους δρόμους πέριξ του Συντάγματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ: