ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Όπλα, αλεξίσφαιρα και ξύλο στη νυχτερινή ζωή της πόλης

Πάτρα: Όπλα, αλεξίσφαιρα και ξύλο στη νυχτερινή ζωή της πόλης

Μετά τα δυο περιστατικά, στη νύχτα της Πάτρας, την περασμένη εβδομάδα, ένα ακόμη, τις μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου, σε κλαμπ της πόλης, μεγαλώνει τον προβληματισμό και την ανησυχία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η εφημερίδα Γνώμη, σημειώθηκε διαπληκτισμός ανάμεσα σε πολίτη και εργαζόμενους του κλαμπ, που συνεχίστηκε και εκτός… καταστήματος.

Ο εκ των «πρωταγωνιστών», που φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν εξυπηρετήθηκαν πρόσωπα που πήγαν για διασκέδαση και επικαλέστηκαν το όνομα του, επέστρεψε στο κλαμπ μετά τον διαπληκτισμό, προκειμένου να εντοπίσει τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα, φορούσε και αλεξίσφαιρο γιλέκο και ενδεχομένως να ήταν και οπλισμένος. Στη θέα του, μάλιστα, δυο νεαρές κοπέλες λιποθύμησαν, ενώ ο ίδιος αποχώρησε καθώς δεν εντόπισε τους «διώκτες» του.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό είναι άγνωστο, εάν έχει γίνει καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά σε κάθε περίπτωση προκαλείται ανησυχία, ενόψει της χειμερινής περιόδου και οφείλουν οι αρχές ασφαλείας και έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια, να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους τους.

Υπενθυμίζεται ότι το προπερασμένο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν δυο ακόμη περιστατικά. Η μία περίπτωση αφορούσε ξυλοδαρμό και η δεύτερη, τραυματισμό.

Η Αστυνομία έχει επιληφθεί στο πρώτο συμβάν, ενώ για το δεύτερο δεν έγινε καταγγελία.

Διαβάστε επίσης