ΕΛΛΑΔΑ

Ευρυτανία: Αγωνία δίχως τέλος για την 48χρονη Ευρυδίκη - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ευρυτανία: Αγωνία δίχως τέλος για την 48χρονη Ευρυδίκη - Συνεχίζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης από το Καρπενήσι, η οποία παραμένει αγνοούμενη από το βράδυ της Πέμπτης.

Γονείς, συγγενείς, φίλοι και φυσικά δύτες ψάχνουν παντού την 48χρονη, με τις έρευνες να παραμένουν ακόμη άκαρπες.

Το πρωί της Τρίτης αναμένεται να φτάσει και το υποβρύχιο drone της εθελοντικής ομάδας της ΟΦΚΑΘ από την Θεσσαλονίκη και θα κάνουν μία προσπάθεια καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

Στο σημείο επιχειρούσαν επί δύο ημέρες και οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού. Παρόλο που εγκυμονεί ο κίνδυνος και για τους δύτες από τα φερτά υλικά που υπάρχουν στη λίμνη, δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν επαρκώς.

«Να προσέχεις το παιδί» έγραφε μεταξύ άλλων το σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της 48χρονης Ευρυδίκης που αγνοείται στην Ευρυτανία και συγκεκριμμένα στην λίμνη Κρεμαστών. Οι έρευνες των αρχών στη λίμνη χθες απέβησαν άκαρπες και συνεχίζονται σε άλλη κατεύθυνση.

Η γυναίκα που αγνοείται από την Πέμπτη είχε καταγγείλει πως είχε πέσει θέμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ σύμφωνα με φίλη της - η οποία δήλωσε και την εξαφάνισή της- είχε εκφράσει την πρόθεσή της να θέσει τέλος στη ζωή της.

Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων. Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με την εξαφάνιση της συζύγου του.

Χθες, Κυριακή, ειδικό μηχάνημα Sonar του Ερυθρού Σταυρού εντόπισε ένα στίγμα που προσομοίαζε σε ανθρώπινο σώμα, ωστόσο οι δύτες που πλησίασαν στο σημείο εντόπισαν μονάχα έναν κορμό δέντρου.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με αφορμή κάποια περιουσία.

Στο Καρπενήσι όλοι κάνουν λόγο για μια δραστήρια γυναίκα η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στον αθλητισμό. Εδώ και αρκετά χρόνια εργάζεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο ενώ διατηρεί και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ