ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 20χρονης στην Αίγινα: Ξεσπάει η αδερφή της - «Την είχε απειλήσει ότι θα την κρεμάσει»

Θάνατος 20χρονης στην Αίγινα: Ξεσπάει η αδερφή της - «Την είχε απειλήσει ότι θα την κρεμάσει»
instagram

Η αδερφή της άτυχης Μαρίας, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού της στην Αίγινα μιλάει και αποκαλύπτει όσα είχαν συμβεί το μοιραίο βράδυ αλλά και όσα αναστάτωναν την 20χρονη

Τέσσερις μήνες πέρασαν από τον θάνατο της 20χρονης Μαρίας στην Αίγινα, η οποία βρέθηκε μυστηριωδώς κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού της. Η οικογένειά της αναζητά απαντήσεις σχετικά με το πως έγινε ο απαγχονισμός. Η αδερφή της άτυχης κοπέλας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε τι συνέβη το μοιραίο βράδυ αλλά και γεγονότα που φαίνεται να σχετίζονται με τον θάνατο της Μαρίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη επέστρεψε από τη δουλειά της σε γνωστό καφέ μπαρ της Αίγινας και άφησε την τσάντα της μέσα στο σπίτι, τα φώτα ανοιχτά, κλείδωσε την αυλόπορτα και έκρυψε το κλειδί.

Τις πρωινές ώρες η απαρηγόρητη μητέρα της τη βρήκε κρεμασμένη στην αυλή πίσω από μία κουρτίνα. Πολλά ακούστηκαν από τους ντόπιους όμως πουθενά δε βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτοκτονία.

«Όσοι την είδαν εκείνο το βράδυ και της μίλησαν, μου είπαν ότι η Μαρία έκανε όνειρα για το μέλλον. Κανείς δεν πιστεύει ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει», είπε αρχικά η αδερφή της μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Είναι δυνατόν να γύρισε, να άφησε την τσάντα της, να κλείδωσε την πόρτα και μετά να αυτοκτόνησε; Δεν το καταλαβαίνω» απορούσε στεναγχωρημένη.

Η αδερφή της αποκάλυψε ότι «Λίγες μέρες μετά, μάλιστα, κάποιος ήρθε στην αυλή και κάτι έψαχνε γιατί τα βρήκαμε όλα αναστατωμένα. Η αστυνομία είπε πως δεν ήταν εκείνη, άρα ήταν κάποιος άλλος».

«Την είχε απειλήσει δημόσια ότι θα την κρεμάσει»

Η 20χρονη Μαρία είχε δεχθεί δημόσια απειλή για τη ζωή της σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η αδερφή της. «Την είχε απειλήσει ότι θα την κρεμάσει κι έτσι τη βρήκαμε. Γνώριζαν για τις απειλές οι φίλες της, οι οποίες όμως δεν έχουν κληθεί από το τμήμα ανθρωποκτονιών για να καταθέσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία είχε μια σχέση, που η αδερφή της δε συμφωνούσε, όμως όπως δήλωσε δε θα αυτοκτονούσε από ερωτική απογοήτευση.

«Η Μαρία ήταν η ίδια η ζωή, δε θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της. Θέλω να μάθω την αλήθεια και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό με όποιο τίμημα, όπως θα έκανε κι αυτή. Νιώθω ότι μου κρατά το χέρι και κάτι θέλει από μένα. Θα τη μάθω την αλήθεια για χάρη της», πρόσθεσε στο τέλος εκφράζοντας τον φόβο της για εκείνη και την οικογένειά της καθώς «Ο δολοφόνος είναι εκεί έξω και κυκλοφορεί ελεύθερος».

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αίγινα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 54χρονος κολυμβητής που αγνοούνταν

Θάνατος 20χρονης στην Αίγινα: Η νεκροψία έδειξε αυτοκτονία

Αίγινα - Θάνατος 20χρονης: Οι καυγάδες και η κακοποιητική συμπεριφορά του συντρόφου της μητέρας της