ΕΛΛΑΔΑ

Ο γείτονας που γλίτωσε από τον θάνατο την 66χρονη στη Νίκαια: «Του πήρα τη φαλτσέτα από τα χέρια»

Ο γείτονας που γλίτωσε από τον θάνατο την 66χρονη στη Νίκαια: «Του πήρα τη φαλτσέτα από τα χέρια»
Παράλληλα αποκάλυψε πώς ο δράστης είχε νοσηλευτεί και στο Δρομοκαΐτειο
debater.gr

Νίκαια: Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έγιναν

Μια 66χρονη γυναίκα δέχτηκε μια απαράδεκτη επίθεση από τον σύζυγο της στην οδό Θεμιστοκλέους στη Νίκαια. Και η γειτονιά «σηκώθηκε» αμέσως στο «πόδι» αφού εμφανίστηκε στον δρόμο με αίματα και ζητούσε βοήθεια.

Οι γείτονες της 66χρονη είναι ακόμη αναστατωμένοι από το αιματηρό περιστατικό και ο άνθρωπος που κατάφερε να αφοπλίσει τον σύζυγο της γυναίκας μιλά στο DEBATER για τη στιγμή που του πήρε από τα χέρια τη φαλτσέτα.

Ο γείτονας που αφόπλισε τον δράστη στο DEBATER:

«Ήταν συγκυρία την ώρα που περνούσα με την σύζυγο μου από το σημείο για κάτι δουλειές. Ξαφνικά η γυναίκα πετάχτηκε από το σπίτι στον δρόμο αιμόφυρτη και φώναζε βοήθεια! Νόμιζα ότι πέρασε κάποιος μηχανόβιος και της πήρε την τσάντα. Προχώρησε 10 μέτρα και μετά πήγαμε και την πιάσαμε να μην χτυπήσει την ώρα που έπεσε. Είδαμε ότι ήταν μαχαιρωμένη. Καλέσαμε το 166 και την αστυνομία».

«Ξαφνικά τον βλέπω να έρχεται κρυφά με την φαλτσέτα στο χέρι για να την αποτελειώσει, ερχόταν για δεύτερη επίθεση. Άρχισα να του φωνάζω και η γυναίκα μου να τον δείχνει να προσέξουμε. Τον έπιασα και του βούτηξα τα χέρια, αλλά επειδή είχε λεπίδα τον πήγα κοντά στα κάγκελα και την έσπασα την λεπίδα μην κάνει καμία κίνηση και με καρφώσει στην κοιλιά. Έτσι του πήρα την φαλτσέτα από τα χέρια».

Παράλληλα αποκάλυψε πώς ο δράστης είχε νοσηλευτεί και στο Δρομοκαΐτειο. «Τώρα δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι. Είχαν προβλήματα. Την χτυπούσε ξέρω…».

Ρεπορτάζ: Λάζος Μαντικός

Πηγή: debater.gr

Διαβάστε επίσης:

Νίκαια: Επιτέθηκε και μαχαίρωσε τη σύζυγό του στον λαιμό

Σαλαμίνα: Μαζική κακοποίηση δεκάδων γατών - «Συλλέκτης» τις κρατά έγκλειστες υπό άθλιες συνθήκες

Κρατικό Νίκαιας: «Την πήρε και ο υπουργός τηλέφωνο», τη νοσηλεύτρια που έπαθε ηλεκτροπληξία