ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στη Βέροια: Αυτοκίνητο προσγειώθηκε σε κουζίνα (pics-vid)

Απίστευτο περιστατικό στη Βέροια: Αυτοκίνητο προσγειώθηκε σε κουζίνα (pics-vid)
veriotis.gr

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου 2022 στη Βέροια, όταν αυτοκίνητο προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού στην περιοχή Παπάγου.

Ο οδηγός του οχήματος που κατέβαινε την κατηφόρα ακριβώς κάτω από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως και Αγίου Νεκταρίου Παπάγου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του όταν αυτό γλίστρησε στην κατηφόρα, χτύπησε σε ντουβάρι και προσγειώθηκε μέσα σε αυλή σπιτιού που βρίσκεται πιο χαμηλά από την επιφάνεια του δρόμου, σύμφωνα με το vetiotis.gr.

Οι δύο γυναίκες που βρίσκονται εντός του σπιτιού είδαν το αυτοκίνητο… να προσγειώνεται στην αυλή τους και να πέφτει με ορμή στον τοίχο της κουζίνας.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε στο κεφάλι ο οδηγός του οχήματος, ενώ προκλήθηκαν αρκετές υλικές ζημιές στην αυλή του σπιτιού, καθώς το αυτοκίνητο έσπασε τα προστατευτικά κάγκελα, ένα στέγαστρο και το εξωτερικό κουζινάκι του σπιτιού.

Το αυτοκίνητο απομάκρυνε από την αυλή, γερανός που έφτασε λίγο αργότερα στο σημείο. Προανάκριση του συμβάντος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι κάτοικοι ζητούν ο διπλανός δρόμος να μην είναι κάθοδος για τα οχήματα επειδή η κλίση του είναι μεγάλη και είναι διαρκής ο κίνδυνος ατυχήματος.

Δείτε φωτογραφίες του veriotis.gr: