ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία μαζί με τους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία μαζί με τους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν
Οι γονείς της Καρολάιν εξετάζουν επίσης σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού

Γλυκά Νερά: Η απόφαση που αλλάζει ριζικά την ζωή της μικρής Λυδίας

Στην γενέτειρά της στις Φιλιππίνες έχει επιστρέψει από την περασμένη Κυριακή (9/10) σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν μαζι με την δύο ετών Λυδία.

Όπως αναφέρει το The Newspaper.gr, οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς με αυτήν τους την απόφαση έδειξαν ξεκάθαρα πως θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαιη δολοφονία της μητέρας της.

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς ακόμα δεν μπορούν να ξεχάσουν το θέατρο που έπαιζε για 37 ολόκληρες ημέρες ο δολοφόνος της κόρης τους και πατέρας της δίχρονης Λυδίας, ούτε τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίον σκότωσε τη μοναχοκόρη τους.

Πλέον προτεραιότητα για την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν είναι να μεγαλώσει η μικρή Λυδία με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στην Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εξετάζουν επίσης σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Τέλος σημειώνεται ότι αναφορικά με τη δικαστική απόφαση που προβλέπει οι γονείς του 35χρονου πιλότου να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα 10:00 το πρωί με 2:00 το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.

Διαβάστε επίσης:

«Καταπέλτης» η μητέρα της Κάρολαϊν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - «Δεν θέλουμε τα χρήματά του»

Αναγνωστόπουλος: Συγκρατούμενός του αποκαλύπτει - «Έμοιαζε σαν ποντικός που κρύβεται, φοβάται»

Μητέρα Αναγνωστόπουλου: «Απαρνήθηκε» την ταυτότητά της ως μητέρα του δολοφόνου της Κάρολαϊν