ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα ναρκωτικών στο Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις σε 11 άτομα

Κύκλωμα ναρκωτικών στο Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις σε 11 άτομα
Κύκλωμα ναρκωτικών στο Ηράκλειο

Όλοι οι κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου

Κακουργηματικές διώξεις άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου σε 11 άτομα που συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης σε Μυλοπόταμο, διάφορες περιοχές του Ηρακλείου αλλά και στις φυλακές Χανίων και φέρονται εμπλεκόμενοι σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο 44χρονος έγκλειστος στις φυλακές Χανίων - φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος - και έξι ακόμα συγκατηγορούμενοι του αντιμετωπίζουν επίσης και την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Πρόκειται ειδικότερα για τον αδελφό του 44χρονου, τα τρία άτομα από την Αξό και δύο Ηρακλειώτες, που φέρονται ως διακινητές.

Όλοι οι κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσαγωγή των συλληφθέντων στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου έγινε με κινηματογραφικό τρόπο, καθώς συνοδεύονταν από πάνοπλους αστυνομικούς με κουκούλες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα στην διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, Ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης και ο Διοικητής Ασφαλείας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γιώργος Βαρδάκης αναφέρθηκαν τόσο την επιχείρηση αυτή όσο και στη συνολική προσπάθεια που καταβάλλουν όλες οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη στη μάχη κατά των ναρκωτικών.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σπυριδάκης επισήμανε ότι το πρόβλημα από την καλλιέργεια μέχρι τη διακίνηση είναι πολύ μεγάλο, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που η χασισοκαλλιέργεια στην Κρήτη "ανθεί" και σημείωσε ότι "άλλοτε φέρνουμε θετικά αποτελέσματα και άλλοτε αρνητικά.

Όμως και στις δύο περιπτώσεις συνεχίζουμε με περισσότερο πείσμα και ποτέ δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη αυτή"!

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτες εικόνες από την τραγωδία στον Κηφισό - Αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε στο κενό

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Τουρίστρια άφησε την τελευταία της πνοή σε μπανιέρα ξενοδοχείου

Σεπόλια: Ομολόγησαν οι δράστες - «Βάσιμες πληροφορίες» ότι την εξέδιδαν και σε οίκο ανοχής