ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Στην ανακρίτρια η μητέρα της 12χρονης - Ραγδαίες εξελίξεις

Σεπόλια βιασμός
Το κατώφλι της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει σήμερα στις 11:00 η μητέρα
Eurokinissi

Η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια συνελήφθη από την Αστυνομία με την κατηγορία της μαστροπείας

Το κατώφλι της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει σήμερα στις 11:00, η μητέρα του 12χρονου θύματος σεξουαλικής κακοποίησης κατ εξακολούθηση.

Σημειώνεται ότι χθες Τετάρτη (13/10) η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη από την Αστυνομία με την κατηγορία της μαστροπείας, μετά από στοιχεία που βρέθηκαν ότι είχε τόσο επικοινωνία με τον 53χρονο αλλά και πλήθος εμβασμάτων από τον παιδοβιαστή στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Οι Αρχές πλέον στρέφονται στην διερεύνηση ύπαρξης κυκλώματος πίσω από την σοκαριστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης.

H δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι η 37χρονη μητέρα αρνείται τις κατηγορίες, κλαίει και λέει ότι θα αυτοκτονήσει και φοβάται μην της πάρουν τα παιδιά. Η κα Ταραχοπούλου πρόσθεσε ότι αναμένεται η ανακρίτρια να προσωποποιήσει κι άλλες κακουργηματικές κατηγορίες σε βάρος της.

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο πρόεδρος της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, για να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο του 53χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση και της οικογένειάς του όσο και της οικογένειας της ανήλικης.

Εν τω μεταξύ, στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι, μετά την απολογία τους, ενώ στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται περισσότερα από 10 άτομα, τα οποία η ανήλικη αναγνώρισε ως βιαστές της.

Σχετικές ειδήσεις