ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συγκινεί ο σύζυγος της αγνοούμενης- «Μακάρι να βρεθεί ζωντανή»

Κρήτη: Συγκινεί ο σύζυγος της αγνοούμενης- «Μακάρι να βρεθεί ζωντανή»
cretapost.gr

Κρήτη: Κορυφώνεται η αγωνία στην Αγία Πελαγία για την αγνοούμενη μητέρα δύο παιδιών που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Ένα θρίλερ διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες στην Αγία Πελαγία όπου αγνοείται μία γυναίκα που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά.

Σε κατάσταση απελπισίας ο σύζυγός της ανέφερε νωρίτερα το μεσημέρι: «Ήρθαμε με το γιο μου εδώ και προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε αλλά μέσα στο όχημα βρήκαμε μόνο τον νεκρό άνδρα η γυναίκα μου έλειπε. Μακάρι να είναι ζωντανή αυτό θέλω μόνο», οι σπαρακτικές φράσεις του άνδρα.

Ο ίδιος συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας του και όπως λέει μπροστά στην κάμερα, προσεύχεται να βρεθεί ζωντανή. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

«Η σύζυγός μου είχε έρθει το πρωί εδώ με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός για κάποιες εργασίες. Ο άτυχος άνδρας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων θα αναγκαστούν να φύγουν. Ξαφνικά με πήρε μετά από δύο λεπτά και μου είπε ότι έχουν μπει μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δεν πατάει καλά στον δρόμο και να καλέσω βοήθεια μέσω του 112 γιατί δεν είχαν καλό σήμα», περιγράφει ο σύζυγός της αγνοούμενης.

Όσο περνούν οι ώρες τόσο μεγαλώνει η αγωνία του ίδιου αλλά και των δύο ανήλικων παιδιών τους.

Με drones, δύτες και εθελοντές η αναζήτηση

Με κάθε διαθέσιμο μέσο η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, το λιμενικό, η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και οι εθελοντές αναζητούν την 50χρονη γυναίκα.

Δύτες «χτενίζουν» όλη την παραλία της Αγίας Πελαγίας προσπαθώντας να βρουν κάποιο ίχνος της ενώ την ίδια ώρα οι υπόλοιποι διασώστες ερευνούν την περιοχή η οποία έχει σκεπαστεί από λάσπες.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Αυτός ήταν ο 50χρονος που έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία

Κρήτη: Η μοιραία διαδρομή του 50χρονου-Αγωνία για την συνεπιβάτιδά του

Κρήτη: Δρόμος μετατράπηκε σε χείμαρρο - Συγκλονιστικό βίντεο