ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Τι απέγινε η 51χρονη που ζούσε έγκλειστη από τα 9 της χρόνια

Λάρισα: Τι απέγινε η 51χρονη που ζούσε έγκλειστη από τα 9 της χρόνια
Σε αυτό το σπίτι-κολαστήριο η μητέρα κρατούσε έγκλειστη την κόρη της για 42 χρόνια
Onlarissa.gr

Λάρισα: Ήταν Ιούνιος του 2022, όταν μια απίστευτη ιστορία μιας γυναίκας 51 ετών, είδε το φως της δημοσιότητας και συγκλόνισε την κοινωνία μας.

Η γυναίκα ήταν κλεισμένη στο διαμέρισμα της από τη μητέρα της για 42 ολόκληρα χρόνια, από την ηλικία των 9 ετών. Η ιστορία έγινε γνωστή, όταν απεβίωσε η μητέρα της 51χρονης, ξαφνικά, σε ηλικία 76 ετών.

Τέσσερις μήνες μετά την αποκάλυψη του τραγικού γεγονότος, το onlarissa.gr, βρέθηκε στο σημείο, όπου για χρόνια εξελισσόταν η τραγική οικογενειακή ιστορία. Εκεί συνάντησε οικείο πρόσωπο της 51χρονης η οποία ανέφερε πώς δεδομένων των γεγονότων η 51χρονη γυναίκα είναι καλά στην υγεία της, είναι λειτουργική στην καθημερινότητά της, ενώ τη φροντίδα της έχουν αναλάβει στενοί συγγενείς. Επιπλέον, η γυναίκα παρακολουθείται από ειδικό ιατρό, προς αποκατάσταση της ψυχικής της υγείας της.

Συγκεκριμένα, η συγγενής της 51χρονης δήλωσε: «…Είναι καλά το κορίτσι και πηγαίνει ολοένα και καλύτερα…Τη φροντίζουν οι συγγενείς της και την παρακολουθεί γιατρός κάθε εβδομάδα. Δυστυχώς, οι συνθήκες διαβίωσης της γυναίκας έγιναν πολύ χειρότερες μετά τον θάνατο του πατέρα της, καθότι η μητέρα της, ήταν ψυχικά ασθενής. Ευτυχώς, τώρα είναι καλύτερα».

Το ευτυχές γεγονός είναι, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε η συγγενής της γυναίκας, ότι η 51χρονη με τη βοήθεια των οικείων της προσώπων και τη συμβολή του θεράποντα Ιατρού, έχει ξεκινήσει να κοινωνικοποιείται – να βγαίνει στον έξω κόσμο-, αν και ακόμη θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και υποστήριξη, ώστε να ενταχθεί ομαλά και πλήρως στην κοινωνία.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Κωσταλέξι: 29 χρόνια κακοποίησης για έναν έρωτα ή δημοσιογραφικές υπερβολές; (vid)

«Κωσταλέξι» στην Πάτρα: Η τραγική ιστορία πίσω από την 5μηνη «φυλάκιση» 20χρονης

Πάτρα: Συγκλονίζει η 20χρονη για το σύγχρονο «Κωσταλέξι» - «Με βασάνιζε, με χτυπούσε, με εξέδιδε»