ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: Πού φιλοξενούνται το θύμα και τα αδέρφια της

Βιασμός 12χρονης: Πού φιλοξενούνται το θύμα και τα αδέρφια της
INTIME

Σε δομή του Χαμόγελου του Παιδιού βρίσκονται τόσο η 12χρονη που βιαζόταν και εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο στα Σεπόλια, όσο και τα ανήλικα αδέρφια της.

Μετά την «κόλαση» που έζησε η 12χρονη στα Σεπόλια, όπου ο 53χρονος Ηλίας Μίχος τη βίαζε και την εξέδιδε, πλέον βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον. Η 12χρονη φιλοξενείται σε δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» μαζί με τα ανήλικα αδέρφια της.

«Ήταν ο μόνος φορέας που θα μπορούσε να πάρει έξι παιδιά διαφορετικών ηλικιών που να έχουν αυτές τις ιδιαίτερες ανάγκες για θαλπωρή και ζεστασιά» ανέφερε ο επικεφαλής του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

«Βάσει νομοθεσίας έπρεπε να πάνε σε δημόσιες δομές. Πηγαίνουν δεξιά – αριστερά με αποτελέσματα οδυνηρά για τα μικρότερα παιδιά που χρειάζονται και ιδιαίτερες υπηρεσίες. Είναι πολλές υπηρεσίες που δεν μπορούν να προσφερθούν. Δεν έχουν πέσει οι ψυχολόγοι πάνω τους.

Η φροντίδα είναι το Α και Ω. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται παιδιατρική από το νοσοκομείο. Κανείς δεν πρέπει από εμάς να συναλλάσσεται μαζί τους. Η Εισαγγελέας Ανηλίκων μας είπε να δώσουμε τη ζεστασιά και να κρατηθούν τα παιδιά και τα 6 μαζί. Πρέπει να μείνουν μακριά οι κάμερες και η συζήτηση» ανέφερε ο ιδρυτής του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Σχετικές ειδήσεις

Σεπόλια: Ψάχνουν τους παιδοβιαστές - Δεν έχουν ξαναδεί τέτοια υπόθεση

Βιασμός 12χρονης – Σεπόλια: «Έρχονται τουλάχιστον άλλες 6 συλλήψεις»

Σεπόλια: «Τέτοια υπόθεση δεν έχει υπάρξει στα χρονικά»