ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: «Φράκαρε» ο Κηφισός από την καραμπόλα στη Φιλαδέλφεια

Κίνηση τώρα: «Φράκαρε» ο Κηφισός από την καραμπόλα στη Φιλαδέλφεια
Σε ένα απέραντο πάρκινγκ έχει μετατραπεί η άνοδος του Κηφισού τα ξημερώμα της Πέμπτης.
Newsbomb.gr

Κίνηση: Απροσπέλαστη είναι η άνοδος του Κηφισού λόγω τροχαίου ατυχήματος που έγινε νωρίτερα στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μεγάλες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία για τους οδηγούς από τα ξημερώματα στον Κηφισό. Ένα τροχαίο ατύχημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων, προκάλεσε τεράστιο μποτιλιάρισμα από τις 6:00 το πρωί.

Η άνοδος του Κηφισού είναι... απροσπέλαστη με την ουρά να ξεκινάει από την Ιερά Οδό και να δημιουργεί προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Αυξημένη είναι η ροή των οχημάτων και στην κάθοδο, από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι περίπου τον κόμβο της Αχαρνών. Οι οδηγοί που κινούνται, πάντως, προς τα βόρεια προάστια καλό θα ήταν να αποφύγουν για το επόμενο χρονικό διάστημα την εθνική οδό που αυτή την ώρα μοιάζει με ένα απέραντο πάρκινγκ...

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους της Αττικής

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων με έναν τραυματία

Το σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων, τα τέσσερα οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος ασυνήθιστο για τα δεδομένα της ώρας (περίπου λίγο πριν τις 6:00).

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με ένα άτομο να τραυματίζεται ελαφρά από τη σύγκρουση των οχημάτων.