ΕΛΛΑΔΑ

Tροχαίο Ημαθία: Αγωνία για την 11χρονη - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Tροχαίο Ημαθία: Αγωνία για την 11χρονη - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο
To Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας Ημαθίας - Αυτοκίνητο ΙΧΕ κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε τρεις πεζούς - Τη 37χρονη μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας Ημαθία. Από το σφοδρό χτύπημα, έχασε ακαριαία τη ζωή της μία 15χρονη κοπέλα, ενώ βαριά τραυματίες είναι η μητέρα και το δεύτερο ανήλικο παιδί της.

Η 11χρονη που έχασε την αδελφή της το βράδυ της Παρασκευής νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της από το νοσοκομείο Βέροιας, όπου μεταφέρθηκε σε πρώτη φάση. Η ανήλικη παρακολουθείται από ορθοπεδικούς και παιδοχειρουργούς, ενώ έχει υποβληθεί και σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το ανήλικο παιδί φέρει κατάγματα στα πόδια και έχει τραύματα στο κεφάλι, ενώ υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις προκειμένου οι θεράποντες ιατροί να έχουν πλήρη ιατρική εικόνα για την ασθενή. Οι ίδιοι εκτιμούν πως η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή.

Σχετικές ειδήσεις

Τροχαίο στην Ημαθία - Παρέσυρε μητέρα και παιδιά και εξαφανίστηκε