ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Το μήνυμα της Μ.Σ. λίγες μέρες πριν την επίθεση με βιτριόλι

Ηράκλειο: Το μήνυμα της Μ.Σ. λίγες μέρες πριν την επίθεση με βιτριόλι
Η 38χρονη που έκανε την επίθεση με βιτριόλι στον πρώην σύζυγό της στο Ηράκλειο Κρήτης
Facebook

Η 38χρονη που έκανε την επίθεση με βιτριόλι στο πρώην σύζυγό της στο Ηράκλειο Κρήτης είχε αφήσει ένα μήνυμα όλο νόημα στα social media 

Ένα μήνυμα όλο νόημα είχε αφήσει η 38χρονη που έκανε την επίθεση με βιτριόλι στον πρώην σύζυγό της λίγες μέρες πριν στα social media. «Για να με “πιάσεις”, πρέπει να είσαι γρήγορος. Για να με βρεις, πρέπει να είσαι έξυπνος. Για να θέλεις να μου μοιάσεις, όμως, θα πρέπει να αστειεύσαι».

Η 38χρονη Μ. Σ. φαίνεται ότι σχεδίαζε την επίθεση με βιτριόλι στον 36χρονο πρώην σύζυγό της στο Ηράκλειο, ο οποίος τώρα κινδυνεύει να χάσει την όρασή του. Η ανάρτησή της τουλάχιστον δείχνει ότι η 38χρονη είχε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, γι’ αυτό και κρύβεται στο Ηράκλειο, με τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνες παντού για να την εντοπίσουν.

Ηράκλειο: Στην Αθήνα ο 36χρονος μετά την επίθεση με βιτριόλι

Την ίδια στιγμή, ο 36χρονος μετά την επίθεση με βιτριόλι από την πρώην σύζυγό του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκε στην Αθήνα για να χειρουργηθεί. Ο 36χρονος είχε βαρύ ποινικό παρελθόν με σωρεία ενόπλων ληστειών στην πλάτη του και είχε καταδικαστεί με ποινή κάθειρξης 89 χρόνων και 5 μηνών.

Ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί στα 7 χρόνια φυλάκισης καθώς ο νόμος του επέτρεπε από την στιγμή που δεν είναι ισόβια, να βγει νωρίτερα με περιοριστικούς όρους, αρκεί να παρουσιάζεται κάθε 15 ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο 36χρονος ληστής Γ.Μ. ήταν ένας προβληματικός άνθρωπος, σύμφωνα με τις πηγές του ρεπορτάζ του Newsbomb.gr ενώ το ίδιο χαρακτηριζόταν και η σύζυγός του.

Σχετικές ειδήσεις