ΕΛΛΑΔΑ

Ντόλτσε Βίτα: Άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα - Η κρυφή εγκυμοσύνη

Ντόλτσε Βίτα: Άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια - Η κρυφή εγκυμοσύνη
H Άννα Παναγιωτοπούλου και ο Θανάσης Ευθυμιάδης ή αλλιώς η Χριστίνα Μαρκάτου, με τον Αντώνη Καλούδη.
MEGA

Η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη μίλησε για την σειρά «Ντόλτσε Βίτα» που πρωταγωνίστησε και θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές της.

Η ελληνική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» που αγαπήθηκε από το κοινό προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel από τις 5 Οκτωβρίου 1995 μέχρι τις 12 Μαΐου 1997. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Λευτέρη Παπαπέτρου.

Στιγμές από τη σειρά «Ντόλτσε Βίτε» έφερε στην επιφάνεια η Μαρία Καβογιάννη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και τους τρόπους που είχε εφεύρει για να το κρατήσει κρυφό από το κοινό.

Η Μαρία Καβογιάννη μίλησε στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά, Μαμά-δες για την σειρά «Ντόλτσε Βίτα» ενώ μάλιστα αποκάλυψε ότι η ίδια ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Σχετικά με την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, Ντόλτσε Βίτα, η Μαρία Καβογιάννη περιέγραψε: «Αυτή η εμπειρία ήταν αστεία, γιατί αυτή η ηρωίδα ήταν παρθένα και τα παιδιά δεν θέλανε που γράφανε δεν θέλανε δείξουμε ότι αυτή η κοπέλα έπαθε ένα ανεμογκάστρι. Φουσκώνοντας η κοιλιά, κάπως έπρεπε να την κρύβουμε και έτσι σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία κρατούσα».

«Αυτή η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός, το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας. Το Ντόλτσε Βίτα που έφερε ένα ωραίο ξεκίνημα στη ζωή μου, το ξεκίνημα έγινα μαζί με το θαύμα της γέννας και έτσι αυτά συμβάδισαν σαν η ζωή να μου έλεγε ότι αυτά θα πάνε μαζί», κατέληξε η Μαρία Καβογιάννη.

Το επεισοδιακό γύρισμα στην Κέρκυρα

Η Μαρία Καβογιάννη σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις συνηθίζει να μιλά για την σειρά, που πρωταγωνίστησε και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε πει: «Το σενάριο ήταν εξαιρετικό, με σπάνιο χιούμορ. Όλοι οι συνεργάτες ήταν καταπληκτικοί. Οι αντιδράσεις των ανθρώπων, όταν μας συναντούσαν στο δρόμο ήταν πολύ θετικές, μας ένιωθαν οικείους. Στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη από το άγχος. Η Άννα Παναγιωτοπούλου με βοήθησε πολύ».

Στη συνέχεια μίλησε για το ρόλο της στη σειρά. «Η Ασπασία μου άρεσε, γιατί έβλεπε τα πράγματα με μία δική της οπτική, παράλογη μεν, αλλά με χιούμορ. Ισχύει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήμουν έγκυος στην κόρη μου. Υπήρχε ένα παρασκήνιο στη σκηνή με το τραγούδι "I will survive" που έπρεπε να συζυρίζω και να το λέω δύο φορές. Εγώ όμως, δε σταμάτησα να το τραγουδάω και συνέχιζα, χωρίς να καταλαβαίνω γιατί με αφήνουν τόση ώρα», περιγράφει η ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε πως έκανε όλη την παραγωγή να γελάει στο γύρισμα.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, σε ένα γύρισμα στην Κέρκυρα, η ίδια χάθηκε από την παραγωγή, με αποτέλεσμα να παίζει μόνη της ανάμεσα στα καλντερίμια.

«Μία δύσκολη στιγμή τη θυμάμαι στην Κέρκυρα. Όταν με τραβούσαν, ενώ περπατούσαμε στα καλντερίμια, με έχασαν. Κατέληξα να παίζω μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καβογιάννη.

Τέλος, μίλησε για την πιο αστεία στιγμή που έζησε στα γυρίσματα. «Η πιο αστεία στιγμή ήταν όταν τραγουδούσα "Μακαρένα" και το έκανα λάθος. Έμαθα πολύ αργότερα τι είναι ο κορμοράνος. Είναι ένα είδος πουλιού τελικά», δήλωσε.

Η υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς «Ντόλτσε Βίτα»

Η σειρά παρουσιάζει τον απαγορευμένο έρωτα μίας ώριμης ηλικιακά χήρας, της Χριστίνας Μαρκάτου, με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, τον Αντώνη Καλούδη, καθώς και τα μπλεξίματα που προκύπτουν προσπαθώντας να κρύψουν την μεταξύ τους σχέση.

Η ηλικιωμένη πεθερά της Χριστίνας, η οικονόμος του σπιτιού της, ο συνεργάτη της Χριστίνας στο οικογενειακό εργοστάσιο καθώς και η ίδια την κόρη της Χριστίνας είναι οι άνθρωποι που προσπαθεί να κρυφτεί το «παράνομο» ζευγάρι.

Τον ρόλο της Χριστίνας υποδύεται η Άννα Παναγιωτοπούλου ενώ τον ρόλο του Αντώνη ερμηνεύει ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς αποτελείται από τους Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Φωκά, Παύλο Ορκόπουλο, Κατερίνα Ζιώγου, Χριστόφορο Παπακαλιάτη και Γαλήνη Τσεβά.

Σχετικές ειδήσεις

Ο Παπακαλιάτης μιλά για πρώτη φορά για τη σκηνή βίας της Καβογιάννη

Maestro της φιλίας: Η Καβογιάννη είναι η φίλη που θα ήθελες να έχεις

Maestro: «Γροθιά» στο στομάχι η ερμηνεία της Καβογιάννη