ΕΛΛΑΔΑ

Κρατούμενοι πατέρας και γιος για να μην πάει η μάνα στο ψυχιατρείο

Βόλος: Κρατούμενοι πατέρας και γιος για να μην πάει η μάνα στο ψυχιατρείο
Πατέρας και γιος συνελήφθησαν το Σάββατο στον Βόλο.
INTIME

Βόλος: Δύο μέρες κρατούμενοι πατέρας και γιος για να μην πάει η μάνα στο ψυχιατρείο.

Ένας πατέρας μαζί με τον γιο του, παρέμειναν στα κρατητήρια της Αστυνομίας Βόλου για δύο μέρες, υπό τον φόβο ότι η σύζυγος και μητέρα, θα έμπαινε στο ψυχιατρείο. Η συγκεκριμένη πράξη έγινε σε μια εποχή που χωρίς σημαντικό λόγο, πολλοί είναι οι συγγενείς που καταθέτουν αιτήσεις ακούσιας νοσηλείας, ώστε συγγενικά τους πρόσωπα να μεταφερθούν και να νοσηλευτούν για μερικές μέρες σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να ησυχάσουν.

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν το Σάββατο στον Βόλο, μετά από καταγγελία της γυναίκας ότι της επιτέθηκαν γιατί δεν καθάρισε το σπίτι και τη χτύπησαν. Οι δύο άνδρες κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο το Σάββατο και την Κυριακή ως κατηγορούμενοι και δεν κινήθηκαν κατά της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, την Δευτέρα οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου η γυναίκα, που εμφανίστηκε με επίδεσμο στο δεξί της χέρι, κατέθεσε ότι η ίδια τους επιτέθηκε, διότι αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν είχε πάρει τα χάπια της.

Σε ερώτηση του εισαγγελέα έδρας, πατέρας και γιος υποστήριξαν ότι προτίμησαν να κρατηθούν για δύο ημέρες, γιατί φοβήθηκαν να μην κλείσουν τη γυναίκα στο ψυχιατρείο, με αποτέλεσμα να αθωωθούν από την κατηγορία της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Σχετικές ειδήσεις

Βόλος: 22χρονος κατηγορείται για βιασμό 16χρονης

Βόλος: Πατέρας μαχαίρωσε τον γιο του - Ο άγριος καυγάς που προηγήθηκε

Σοβαρό τροχαίο στον Βόλο: Χαροπαλεύει 60χρονος ποδηλάτης