ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Γείτονες του Μίχου υποστηρίζουν ότι στο μαγαζί του σύχναζαν αστυνομικοί

Σεπόλια: Γείτονες του Μίχου υποστηρίζουν ότι στο μαγαζί του σύχναζαν αστυνομικοί
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Σεπόλια: Άνθρωποι που μένουν στη γειτονιά όπου διατηρούσε κατάστημα ο Ηλίας Μίχος, προχώρησαν σε νέες μαρτυρίες για τον 53χρονο παιδοβιαστή.

Τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια. Η διαδικασία της έρευνας προχωρά καθώς διαρκώς προσέρχονται στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι συνομιλούσαν με τη 12χρονη στη διαδικτυακή εφαρμογή, ενώ η νέα κατάθεση του κοριτσιού που αναμένεται μέσα στην ημέρα αναμένεται να φωτίσει ολοένα και περισσότερες πτυχές της δυσώδους υπόθεσης.

Η τελευταία εξέλιξη αφορά στη μητέρα της, η οποία θα καταθέσει αίτημα για αποφυλάκιση υποστηρίζοντας πως τα στοιχεία για την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας είναι ελλιπή και δεν μπορούν να την κρατήσουν στη φυλακή. Την ίδια ώρα, όμως, πληθαίνουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που ζουν δίπλα στο μαγαζί του Ηλία Μίχου για τη δράση του 53χρονου.

Ένας από τους γείτονες τον χαρακτήρισε ως κτήνος και ζήτησε την παραδειγματική του τιμωρία.

Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε η μαρτυρία ενός ακόμα ανθρώπου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha. Ο συγκεκριμένος υποστήριξε πως στο κατάστημα του Ηλία Μίχου σύχναζαν συχνά άνδρες της αστυνομίας με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.