ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σεπόλια: Αίτημα για αποφυλάκιση της μάνας της 12χρονης

Σεπόλια: Αίτημα για αποφυλάκιση της μάνας της 12χρονης

Αίτημα για αποφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης για την υπόθεση των Σεπολίων, κατέθεσε ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας.

Προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης που οδήγησε την μητέρα της 12χρονης στη φυλακή κατέθεσε ο συνήγορος της Απόστολος Λύτρας.

Η υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας του 12χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, υποστηρίζει ότι τα στοιχεία είναι ελλιπή και δεν μπορούν να κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή τη μητέρα.

Με την προσφυγή ζητείται η αντιακατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της και να είναι υπεύθυνη για τη φροντίδα τους.

Εν τω μεταξύ, στις 24 Φεβρουαρίου 2023 θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ο πατέρας της 12χρονης.

Σε βάρος του πατέρα της 12χρονης είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδια χρήση, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη διάρκεια κατ´οικον έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης της κόρης του.

Ο κατηγορούμενος επρόκειτο να δικαστεί σήμερα, αλλά η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ 39χρονος που συνομιλούσε με τη 12χρονη

Σεπόλια: Νέα κατάθεση της 12χρονης - Έρχονται εντάλματα σύλληψης

Σεπόλια: Ο κύκλος των πέντε βιαστών και τα τρία «ψέματα» στη ΓΑΔΑ