ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είναι προμελετημένη απόπειρα αυτό που έκανε η 38χρονη

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είναι προμελετημένη απόπειρα αυτό που έκανε η 38χρονη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σχολίασε το γεγονός ότι ο δικηγόρος της, στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, ανέλαβε την 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, λέγοντας πως πρόκειται για μια ξεκάθαρη απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το γεγονός ότι ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, ανέλαβε την υπέρασπιση της 38χρονης Μ.Σ. από την Κρήτη, η οποία έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της σχολιάστηκε έντονα τα τελευταία 24ωρα. Ο λόγος, προφανώς, ήταν το γεγονός ότι ο κ. Λύτρας διετέλεσε δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα. Μάλιστα, στη διαδικασία της δίκης ο κ. Λύτρας κατάφερε να δημιουργηθεί δεδικασμένο και οι επιθέσεις με καυστικό υγρό να θεωρούνται απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Η αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην ανάληψη της υπεράσπισης της 38χρονης από τον κ. Λύτρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha και δεν θέλησε να δώσει μεγάλη έκταση. Όπως ανέφερε, ο κ. Λύτρας είναι επαγγελματίας δικηγόρος και μπορεί να αναλάβει κάθε είδους υπόθεση. Η ίδια, όμως, θεωρεί ως προμελετημένη απόπειρα ανθρωποκτονίας την επίθεση της 38χρονης σε βάρος του 36χρονου.

«Αρχικά να σου πω ότι εγώ είμαι ενήμερη για το ότι θα αναλάβει ο κ. Λύτρας την υπεράσπιση της συγκεκριμένης κυρίας. Το έχουμε συζητήσει ήδη. Με πήρε ο ίδιος, μου είπε υπάρχει αυτό στο μυαλό μου και θέλω να το συζητήσουμε. Μου είπε τι είχε στο μυαλό του, του είπα κι εγώ τι είχα στο δικό μου. Το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Λύτρας είναι δικηγόρος, όλοι οι δικηγόροι στην πορεία τους και την καριέρα τους θα βρεθούν είτε στην υπεράσπιση του θύματος, είτε στην υπεράσπιση του θύτη. Αυτό έχει συμβεί και με άλλους δικηγόρους. Δικηγόρους που τη μια μπορεί να υποστηρίζουν πχ ανθρώπους που έχουν σκοτώσει τα παιδιά τους, κι από την άλλη να υποστηρίζουν ανθρώπους που έχουν χάσει τα παιδιά τους. Ο κάθε δικηγόρος οφείλει να κάνει τη δουλειά του, είτε στη μία περίπτωση, είτε στην άλλη», είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Το ξεκάθαρο είναι το δεδικασμένο. Η επίθεση με βιτριόλι ή με καυστικό υγρό, συνιστά απόπειρα αυτοκτονίας», τόνισε.

Όσο για το πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι θα υπερασπιστεί την 38χρονη, απάντησε: «Ο κ. Λύτρας είναι εξαίρετος δικηγόρος, ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. Εφόσον έχει στα χέρια του τα στοιχεία της υπόθεσης, θεωρεί ότι υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά για αυτή την υπόθεση. Η κάθε υπόθεση είναι διαφορετική από την άλλη. Η δική μου άποψη, με βάση αυτά που γνωρίζω, για εμένα είναι προμελετημένη απόπειρα ανθρωποκτονίας».