ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο παππούς για τον βιασμό της εγγονής του

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο παππούς για τον βιασμό της εγγονής του
Ο 68χρονος παππούς
Goodned.gr

Ο 68χρονος πήρε το δρόμο για τη φυλακή με κοινή απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας. Το κορίτσι βιάστηκε από τον παππού του από την ηλικία των 5 ετών και οι γονείς του δεν ήξεραν τίποτα. 

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου απολογήθηκε νωρίτερα, ο 68χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης, σήμερα, εγγονής του από την ηλικία των 5 ετών! Επίσης, κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ατόμου κάτω των 14 ετών.

Ο 68χρονος άντρας οδηγήθηκε με κατεβασμένο κεφάλι, σύμφωνα με το cretalive, στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου, αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζονται.

Ο 68χρονος πήρε το δρόμο για τη φυλακή με κοινή απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πριν ένα μήνα το 14χρονο θύμα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αποκάλυψε στο προσωπικό τον εφιάλτη που ζούσε από πολύ μικρή ηλικία στα χέρια του 68χρονου σήμερα παππού της. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα, φαίνεται ότι οι Ινδοί γονείς του παιδιού που ζουν και εργάζονται στο Ρέθυμνο δεν γνώριζαν τίποτα για τη δράση του παππού.

Σχετικές ειδήσεις