ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στον 53χρονο

Χαλκιδική: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στον 53χρονο
Επίθεση με τσεκούρι σε 53χρονο
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Τα δύο αδέρφια 27 και 47 ετών επιτέθηκαν με τσεκούρι στον 53χρονο έχουν προφυλακιστεί. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φονικό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και στην υπόθεση δολοφονίας 53χρονου με τσεκούρι στη Χαλκιδική. Ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από τη στιγμή που ο 53χρονος πατέρας δέχεται επίθεση με τσεκούρι μπροστά στη 18χρονη κόρη του.

Τα δύο αδέρφια 27 και 47 ετών επιτέθηκαν στον 53χρονο, ενώ από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ο 24χρονος γιος και η 18χρονη κόρη του θύματος. Ο 53χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου όμως υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του. Οι δράστες συνελήφθησαν και αποφασίστηκε η προσωρινή τους κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν o 24χρονος γιος του άτυχου άνδρα φέρεται να είχε βιάσει μια 14χρονη κοπέλα, ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή Πολυγύρου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση στον 53χρονο δεν σχετίζεται με τον βιασμό της 14χρονης, αλλά με προσωπικές διαφορές που είχαν οι δύο οικογένειες. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο 27χρονος δράστης είχε σχέση με την κόρη του 53χρονου, ο οποίος εμφανίστηκε στο σπίτι και στη συνέχεια ακολούθησε καυγάς.

Ρεπορτάζ του Alpha, αναφέρει ότι παρόντες στο φονικό ήταν η σύζυγος και τα 4 παιδιά του 53χρονου. Ο 27χρονος φέρεται ότι κάποια στιγμή φώναξε τον αδερφό του και τότε «άναψαν» τα αίματα και έγινε το φονικό.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο κατέγραψε περαστικός, ακούγονται φωνές και βρισιές, καθώς επίσης και απειλές.

Σχετικές ειδήσεις